Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Cezaevi çıkışında aşiret üyeleri konvoy oluşturdu
Şanlıurfa'nın tanınmış aşiretlerinden temahi aşiret liderlerinden cezaevinde bulunan Hamit Koç cezaevi çıkışından binlerce aşiret mensubu tarafından karşılandı.
Yaklaşık 6 yıl önce bir dava için cezaevinde bulunan Hamit Koç izinli çıktığı gün binlerce aşiret mensubu tarafından karşılandı.
5 yıl önce Tektek Sulama Birliği seçimleri nedeniyle Koç ve Arslan aileleri arasında çıkan silahlı kavgada; 2 kişinin öldüğü 18 kişinin yaralandığı olayla ilgili Çorum L Tipi Cezaevinde yatan Tamah aşireti reisi Abdülhamit Koç, 2 günlüğüne izinli geldiği memleketinde coşkuyla karşılandı. Yaklaşık bin kişi tarafından uzun araç konvoyuyla karşılanan ve onuruna 30 kurban kesilen Hamit Koç, dakikalarca yakınlarıyla tokalaşıp hasret giderdi.
Temahi aşiret liderlerinden Hamit Koç karışılama törenin ardında yaptığı açıklamada;
Sizlere kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorum, Ben, kardeşim, oğlum ve yeğenlerimle birlikte FETÖ ve bölgemize bloke etmek isteyen iş birlikçi rantçı siyaset ağaları tarafından içinde bulunmadığımız bir olaya fail olarak atandık. Araplar adına yapmış olduğumuz haklı siyasi mücadelemiz engel olmak için hakim ve savcı cübbeli teröristlerle birlikte bizlere  bizlere 550 yıl hüküm istendi. Müebbette yakın cezalar zulmen verildi. Bugün bu Hakimler, savcılar ve davalarımız bakan Yüksek yargıdaki bazı heyet üyeleri terörist sıfatı ile hak ettikleri yani cezaevindeler.
Bu aşamada sayın -Cumhurbaşkanımıza, başbakanımıza, Adalet Bakanımıza, Muhalefet parti liderlerinden istirhamımız FETÖ'cü teröristlerin verdikleri kararların yeniden yargılama yoluyla gözden geçirilmelidir. Bölgemizle ve bizimle uğraşan rantçı siyaset ağaları bilsinler ki; ne zindan, ne zulüm bizi korkutmaz! haklı davamızdan bizi hiç bir şey yıldıramaz.
Sayın Cumhurbaşkanımız ve diğer yetkili büyüklerimiz haklı çağrımıza karşılık verecek ve en yakın zamanda gerçek adalet tecelli ederek, kardeşimle birlikte sevdiklerimize kavuşacağız bugün burada bizi yanlız bırakmayan bütün sevenlerimize teşekkür ediyorum" dedi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49