Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Çelik ve Belediye Başkan Adayı Güvenç, Şanlıurfa'da
Şanlıurfa'ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, yoğun ilgi gördü.
Bir dizi ziyaret nedeniyle Şanlıurfa'ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, yoğun ilgi gördü. İzdihamın yaşandığı karşılama töreninde, zaman zaman vatandaşlar ile polisler arasında tartışma yaşandı.

Yolda oluşan uzun araç konvoyu nedeniyle havaalanına giremeyen vatandaşlar ise yol kenarında bekledi. Yol kenarında da uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar bakan ve Celalettin Güvenç’i görmek için uzun süre araçlarının dışında bekledi. Öte yandan, heyeti karşılamaya gelenler arasında ilçe belediye başkan aday adayları ve yakınlarının heyecanlı tavırları dikkat çekti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49