Öne Çıkanlar urfaahber tazıye kedı zam sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Çelik Havuz Açılışlarını Yaptı
 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Şanlıurfa’da çeşitli toplantılar ve açılışlar gerçekleştirdi.

 Şanlıurfa’ya sabah saatlerinde gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik,Şanlıurfa Belediyesi tarafından yapılan ücretsiz çocuk havuzunun açılışı gerçekleştirdi.

 Bakan çelik’e Vali Celalettin Güvenç,Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu,Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Seydi Eyüpoğlu,Bürokratlar ve STK başlanları katıldı.

 İlk olarak vatandaşlarla beraber Cuma namazım kılan Bakan çelik daha sonra Yıldıztekin ailesinin taziye evinde dua ederek başsağlığında bulundu.

 Daha sonra Şanlıurfa Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ücretsiz çocuk havuzunun açılışını gerçekleştirdi.

 Açılışa Bakan çelik’e Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ve bürokratlar eşlik etti.

 Kurdele kesen bakan çelik çocukların kanallarda boğulmalarına dikkat çekerek bu hizmetin çocukların ölümüne engel olacağını belirtti. Çocuklar ise her zaman kanala gidiyorduk orada arkadaşlarımız boğuluyor ölyorlardı.belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz dediler.  Açılış son olarak verilen kokteyl ile son buldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49