Öne Çıkanlar sanlıurfa urfaahber tazıye kedı zam

Bu haber kez okundu.

Çatom Yıl Sonu Sergisi
Suruç ÇATOM ‘da açılan giyim ve el sanatları kurslarında bir yıl boyunca üretilen ürünler ve okul öncesi sınıflarında yapılan etkinlikler sergilendi.
 
Bu yıl 3.sü Düzenlenen “Hanımeli 3” ve “Minik Eller 3” yılsonu sergisinin açılışı Vali Yardımcısı ve aynı zamanda Suruç Kaymakam vekili olan Oğuz Şenlik, ilçe Milli Eğitim müdürü Mehmet Han Özdemir ve İlçe Emniyet Müdür yardımcısı Ertuğrul Güler tarafından gerçekleştirildi. Açılışa kurum amirleri, STK temsilcileri, basın mensupları, veliler ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Programın açılış konuşmasında Suruç ÇATOM ve ÇATOM’lar hakkında genel bilgiler verildi. ÇATOM Etüt Sınıfı Türk Halk Müziği Korosu tarafından yöresel parçaların yer aldığı müzik dinletisi ile dinleyenlere müzik ziyafeti verildi. Programa hediye sunumu, sergi açılışı ve ikramlarla devam edildi.
 
Vali yardımcısı Oğuz Şenlik bu ürünlerin bir yılın el emeği göz nuru olduğunu, çalışmaları çok beğendiğini dile getirdi. Üretilen ürünlerin sürekli satışı için yer temini konusunda görüşmeler yapıldı.
 
ÇATOM Sorumlusu Hacer Karakuş yaptığı açıklamada desteklerinden dolayı Vali Yardımcısı ve Suruç Kaymakam Vekili Oğuz Şenlik’e , Milli Eğitim, Halk Eğitim ve Emniyet Müdürlüğüne, diğer kurum, kuruluş ve Suruç esnafına ayrıca kumaş desteklerinden dolayı BOSSA A.Ş. ve kumaş ve malzeme desteğinden dolayı da İstanbul TOGEM’e de teşekkür etti. Bu işlerin ekip işi olduğunu, hiç kimsenin başarıyı tek başına yakalayamayacığını, birlikten kuvvet doğduğunun en güzel bu şekilde somutlaştığına tanıklık etmenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49