Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Cami İmamından Örnek Davranış
Şanlıurfa Kadıoğlu camii imamı çocukların kötü alışkanlardan korumak için cami içersine tam donanımlı internet erişimli kütüphane kuruyor.  
  
Kadıoğlu cami imamı Mustafa Sefalı daha önce’de çocuklar için bir çok projesi oldu. Sefalı, Ödev çıkarma bahanesi ile internet cafelere ve farklı ortamla giden çocuklarımız henüz 11 – 12 li yaşlarda sigaraya alışıyor internetin doğru kullanılmaması sonucu daha o yaşlarda her türlü müstehcenlikle karşı karşıya kalıp, kötü arkadaşlıklar edinip, zararlı maddelere alışkanlık kazanıyorlar. bizde bir nebzede olsa camide İnternet erişimli olan  donanımlı bir kütüphane kurmaya başladık çocukları camide ücretsiz bir şekilde ödev çıktılarını almalarını ve sağlıklı bir ortamda ders çalışmalarını sağlamış sağlayacağız”dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49