Öne Çıkanlar sanlıurfa urfa Vali Erin urfahaber buyuksehır

Bu haber kez okundu.

Büyükşehir Sinyalize Kavşak Sayısını 80'e Çıkardı

KAVŞAKLARA ARTIK AKILLI SİNYALİZYON SİSTEMİ KURULUYOR

Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa-Diyarbakır Karayolu güzergahındaki Balık ayağı Bulvarındaki Kavşağa uzaktan kontrollü akıllı sinyalizasyon sistemi kurdu. Kurulan akıllı sinyalizasyon sistemiyle Büyükşehir Belediyesi, araçların yakıt ve zaman tasarrufunu sağlayacak.

KAVŞAK ÇALIŞMASI ÖNCESİ FİZİBİLİTE YAPILIYOR

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri önce akıllı kavşağa dönüştürülecek olan kavşakta belli bir dönem kavşak geometrisi, plastik delinatör ve dubalar dizayn ediliyor. Kalıcı kavşak geometrisi gözlemlendikten sonra kavşak bordür taşlarıyla yapılarak sürücülerin ve yayaların hizmetine sunuluyor. Ulaşım Daire Başkanlığı olarak 20 kavşağa daha sinyalize sistem kurulması için ön çalışmaların tamamlandığı bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48