Öne Çıkanlar sanlıurfa urfaahber tazıye kedı zam

Bu haber kez okundu.

Büyüklerin araya girmesiyle büyümeden önlendi
Şanlıurfa'da bir kişinin ölümüyle sonuçlanan kavga kan davasına dönüşmeden barışla sonuçlandı.
 Kavga  yaklaşık bir yıl önce İstanbul’da Demir ve Yetkinağaç aileleri arasında meydana geldi. kavga sırasında  Mehmet Demir, Murat Yetkinağaç’ın silahından çıkan kurşunla hayatını kaybetti.   Mehmet Demir’in ölümünün ardından her iki aile arasında başlayan kan davası büyüklerin arayı girmesi ile büyümeden son buldu.
Kavgalı aileler Eyyübiye Mahallesi Harran Kapı Taziye evinde düzenlenen barış yemeğine barıştı. Barış yemeğine Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,  Eyyübiye İlçe Müftüsü Adem Dobur, Demir ve Yetkinağaç aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Müftü Dobur, tarafından okunan duanın ardından her iki aile büyükleri el sıkışarak barıştı. barışın ardından konuklara Mırra ikram edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49