Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Büyükelçi Önen, Türkiye-Çin işbirliği için seferber
Büyükelçi A. Emin Önen, bugün itibariyle Çin’de sinema sektöründe faaliyet gösteren Spring Bona ve New China Media şirketlerinden yetkilileri Büyükelçilik konutunda kabul ederek, Türkiye ve Çin arasında sinemacılık alanında gerçekleştirebilecek iş birliği imkanları hakkında görüşmelerde bulundu.
Büyükelçi A. Emin Önen ayrıca; Çin Havacılık Sanayii Kurumu (AVIC) tarafından Pekin’de düzenlenen ‘Hava İpek Yolu’ Uluslararası İş birliği Zirvesine katıldı.
‘Hava İpek Yolu’ Uluslararası İş birliği Zirvesinde bir konuşma yapan Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen, İstanbul’daki yeni Hava Limanının yılda 100 milyon yolcu ile Hava İpek Yolunda önemli bir merkez olacağını söyledi.
Büyükelçi Önen, havacılık sektöründe Türk ve Çinli şirketler arasındaki iş birliğini geliştirmek için de birçok fırsat gördüklerini ifade etti.
ÇHC Pekin Büyükelçimiz A. Emin Önen, daha sonra Huawei Mobile’nin düzenlediği ‘Geleceğin Tohumları’ projesi kapsamında Türkiye’den Pekin’e gelen üniversite öğrencileri ile bir araya geldi.
Büyükelçi Önen öğrencilere hitaben gerçekleştirdiği konuşmasında, Türkiye-Çin stratejik iş birliğinin yönünün memnuniyet verici ve geleceğinin parlak olduğunu belirterek iki ülke ilişkilerinin geleceğinde gençlere büyük rol düştüğünü belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49