Öne Çıkanlar sanlıurfa urfaahber tazıye kedı zam

Bu haber kez okundu.

Birecik'te Fıstık hasadı
 Abdullah YİĞİT
Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde fıstık hasat Vali Göngür Azim Tuna'nın katılımıyla yapıldı.
Şanlıurfa'nın Birecik İlçesinde fıstık hasadı yapıldı. Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna ve diğer protokol üyeleri kendi elleriyle ağaçlardan fıstık topladı  Yaklaşık 8 Milyon fıstık ağacının bulunduğu Birecik İlçesinde; fıstık üreticileri, fındığa verilen destek gibi fıstığa da destek verilmesini talep ederek, bunun için Bakan Faruk Çelik'e çağrıda bulundular.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Şanlıurfa Valiliği ve Birecik Belediyesi tarafından ‘Fıstık Hasadı Şenliği’ düzenlendi.Birecik Beliye Başkanı Faruk Pınarbaşı’ya ait olan fıstık bahçesinde düzenlenen ‘Fıstık Hasadı Şenliği’ne Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Birecik eski belediye Başkanı Mahmut Mirkelam çok sayıda davetli katıldı.
Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna ise, bugün sabah Şırnak’ın Cizre ilçesinde meydana gelen bombalı araç saldırısından dolayı Şehit olan polis memurlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz diliyorum, Şanlıurfa daha iyi yere gelecek, hak ettiği yeri alacak. Şanlıurfa bundan sonra fıstığıyla birlikte birçok alanda adından söz ettirecek, sanayisinden de adından söz ettirecek” dedi.

Konuşmaların ardından fıstık üretimine katkılarından dolayı Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna tarafından Eski Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam’a, Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba tarafından da Belediye Başkan M.Faruk Pınarbaşı’na teşekkür plaketi verildi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49