Öne Çıkanlar urfaahber tazıye kedı zam madde

Bu haber kez okundu.

Beyazgül Ve Fakıbaba Hilvan Teşkilatı İle Bir Araya Geldi
AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve AK Parti Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba Hilvan esnafını ziyaret etti. Esnaf ziyaretinden sonra AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Hanifi Düzme’nin evinde verdiği iftar yemeğine katıldılar. İftar yemeğine AK Parti Şanlıurfa İl Yönetim kurul üyeleri, Hilvan İlçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Fakıbaba konuşmasında şunları söyledi. “ Ben özellikle esnaf arkadaşlarıma ve Hilvan halkına yürekten teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımıza bize ev sahipliği yaptığı için teşekkür ediyorum. Bütün Şanlıurfa halkının ramazan ayı mübarek olsun dedi.”
Daha sonra AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Z.Abidin Beyazgül konuşmasında şunlara yer verdi. “ Öncelikle İlçe Teşkilatımızla bizi bir araya getiren İlçe Başkanımız Hanifi beye teşekkür ediyorum. Kendi evinde çok güzel bir şekilde iftarda bütün ilçe Teşkilatını ve Hilvan dan bazı dostlarımızla beraber olduk”.
ESNAFI ZİYARET ETTİK
“Milletvekilimiz Ahmet Eşref Fakıbaba ile Hilvan da bir kısım ancak esnafımızı ziyaret ettik. İnşallah devamında esnafın tamamını da ziyaret edeceğiz onların sıkıntılarını ve problemlerini dinleyeceğiz dedi”.
Hilvan İlçe Başkanı Hanifi Düzme Konuşmasında Şunları Söyledi. “ Milletvekilimiz Ahmet Eşref Fakıbaba , İl yönetim kurul üyeleri, bizim İlçe yönetimimiz değerli dostlarımızla beraber olduk beraber iftar yemeği yedik. Esnafımızı İftar öncesi dolaştık çok güzel oldu. Katılan herkese teşekkür ediyorum dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49