Öne Çıkanlar zam kedı tazıye madde canpolat

Bu haber kez okundu.

Belediye havuzunda zehirlendiler
Şanlıurfa ŞUTİM yanında bulunan Büyükşehir Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzuna çamaşır suyu ve tuz ruhu ile yapılan temizlik esnasında çevreye yayılan kokudan havuzda yüzen çocuklar fenalaştı
Olay öğlen saatlerinde ŞUTİM yanındaki Büyükşehir Belediyesine ait kapalı yüzme havuzunda meydana geldi. İddiaya göre, Havuz görevlileri temizlik yapmasından kaynaklanan aşırı ilaç kullanımından meydana geldiği öne sürülen olayda çok sayıda çocuk zehirlendi. Aşırı kusma şikayeti başlaması üzerine çocuklarını yüzmeye getiren aileler sağlık ekiplerine durumu bildirdi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilerek çocuklara ilk müdehaleyi olay yerinde yaptıktan sonra çocukları hastanelere kaldırdı.
Vatandaşlar ise duruma tepki göstererek: " Bilmiyorlar mı yüzme saati seans saati. Neden temizlik yapıp bizi zehirliyorlar. Arkadaşlarımızın çoğu zehirlendi, sorumlulara gereken ceza verilsin" Diyerek sitem ettiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49