Öne Çıkanlar sanlıurfa urfaahber tazıye kedı zam

Bu haber kez okundu.

Bayramda Balıklıgöl ilgi büyüktü
Şanlıurfa’da Ramazan bayramı nedeniyle  kentin tarihi simgesi  Balıklıgöl,e ziyaretçi akın etti.
 
Şanlıurfa Ramzan Bayramı nedeniyle tarihi Balıklıgöl platosuna ziyaretçi akını yaşadı.
Gerek yerli ve yabancı turistler gerekse Şanlıurfa halkı Bayramın 3. günü Balıklıgöl'e akın etti. Hz. İbrahim'in ateşe atıldığı yer olarak kabul edilen ve ziyaretçi akınına uğrayan Balıklıgöl'de, bayramın üçüncü günü de yoğunluk oldu. Dünyanın tek tabii akvaryumu ilgi büyük oldu.
Sıcak havanın etkisini gösterdiği kentte vatandaşlar, Balıklıgöl'ün çevresindeki park ve yeşil alanlarda vakit geçirmeyi tercih etti. Ramazan Bayramı tatilini fırsat bilen çevre illerdeki vatandaşlar da Balıklıgöl'ü ziyaret ederek, Urfa Kalesi'ni gezdi
 
Balıklıgöl'e hayran kaldıklarını belirten vatandaşlar, "Ramazan Bayramı münasebetiyle ailemle birlikte kutsal mekana geldik. Özellikle tarihi çarşılar, Balıklıgöl ve Dergah camisi muhteşem güzellikte. Duyduklarım kadarıyla Şanlıurfa'da anlatılan efsanelerin içinde en özel yere sahip olan, Hz. İbrahim'in ateşe atılma öyküsüdür. Memlekete gittiğimde tüm dostlarımı buraya davet edeceğim" dedi.
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49