Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Başkan Peltek, Marangozlar Ve Mobilyacıların Sorunlarını Dinledi

Kooperatif Başkanı Mehmet Karakeçi’nin organize ettiği istişare toplantısına, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek'in yanı sıra ŞUTSO Meclis Üyeleri Kureyşi Çelik, Mehmet Kaz, GAP Hurdacılar ve Madenciler Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı İsmail Önen, Şanlıurfa Oto Hurdacılar ve Tamirciler Küçük Sanayi Kooperatif Başkanı Mehmet Özbek, Şanlıurfa Sac Metal ve Makina İmalatçıları İhtisas Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Hasan Tatlı, Şanlıurfa Matbaacılar Sitesi Kooperatif Başkanı Ramazan Birgül ile kooperatif üyeleri katıldı.

Başkan Mehmet Karakeçi’nin kooperatif çalışmaları hakkında bilgi verdiği, üyelerinin sorun ve problemlerinin çözümü için destek istediği toplantıda, elektrik enerjisi, altyapı ve yol problemleri ile bürokratik işlemlerde yaşanan sıkıntılar gündeme geldi.ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, sorunların çözümüne yönelik çalışmalarda, kooperatif üyelerine destek olacaklarını ifade etti. Başkan Peltek “Kooperatif Başkanımız Sayın Mehmet Karakeçi ve kooperatif üyelerimiz bizlere yaşanan sorunlarını iletti, çözümüne katkı sağlayabileceğimiz sorunlarıkaydettik. İnşallah bu sorunların giderilmesi için olanaklarımız ölçüsünde gayret göstereceğiz.” dedi.

Yaklaşık bir saat süren ve sohbet ortamında gerçekleşen istişare toplantısı, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49