Öne Çıkanlar sanlıurfa urfa Vali Erin urfahaber buyuksehır

Bu haber kez okundu.

Başkan Aslan'dan anlamalı ziyaret
Anavatan Şanlıurfa İl Başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan ve İl yönetim teşkilatı 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla, Şanlıurfa Bedensel Engelliler derneğine bir program düzenleyerek, engellilerle bir araya geldi.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle, Anavatan Şanlıurfa İl Başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan ve yönetimi kurulu Şanlıurfa Bedensel Engelliler derneğinde engellilerle buluştu. Şanlıurfa Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Veysi Fırat, ev sahipliğinde düzenlenen programda, engellilerle bir araya gelindi.
Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Aslan, engellilerin sadece yılın bir gününde değil her gününde hatırlanması gerektiğini belirtti.
Engellilerin yaşam alanındaki eksikliklerin tamamlanması çağrısında bulunan Aslan herkesin bir engelli adayı olduğunu belirtti.
Engellileri anlamak için empati kurulması gerektiğini dile getiren Aslan, "Engellilerin sadece 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde hatırlanması eksikliktir. Çünkü bu insanların 365 günü vardır ve bu engelli bireyler 365 gün hatırlanmalı ve gündemde tutulmalıdır. Engellilerimizin her zaman yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Engellilerin yaşadığı tüm sorunları çözme noktasında elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Bugün burada engellilerin sorunları hakkında Dernek Başkanımız Veysi Fırat istişare yaptık. Bu sorunların en kısa sürede çözüme kavuşması ve engellileri daha fazla istihdam etme noktasında elimizden geleni yapacağımızın sözünü veriyoruz. Engellilerimiz her zaman bizim değerlimizdir, bu vesileyle bir kez daha Engelliler Günü kutlu olsun diyorum” dedi.
Ziyaretin ardından Anavatan Şanlıurfa İl Başkanı ve MKYK üyesi Halil Aslan, Şanlıurfa Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Veysi Fırat 3 Aralık engeller günü nedenle fincan takımı takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48