Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Bakan, Davutoğlu’nun çocuk sevgisi
Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu bir dizi incelemelerde bulunmak üzere özel uçakla Şanlıurfa'ya geldi.
 
Partisinin seçim çalışmalarına katılmak üzere özel uçakla Şanlıurfa GAP Havaalanı'na gelen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nu Vali İzzettin Küçük, Jandarma Alay Komutanı Selman Kömürcü, Ak Parti Milletvekili Emin Önen ve bürokratılar karşıladı. Davutoğlu havaalanından valiliğe geçti.
Şanlıurfa’ya yeni atanan Vali İzzettin Küçük’ü ziyaret etti.Vali de günün anısına Bakan Davutoğlu’na bir kahve fincan takımını hediye etti. Davutoğlu Balıklıgöl’e geçerek özel bir kanalın  canlı yayına katıldı.ardından . Kutsal mekâna gelen vatandaşlarla sohbet eden Bakan Ahmet Davutoğlu, küçük çocuklarla da yakından ilgilendi. Çocuklarla sohbet eden Davutoğlu, bir çocuğu kucağına alarak uyması için salladı annesini, de çocuğu böyle sallayacaksın diye espiri yaptı daha sonra Davutoğlu, Balıklıgöl platosunda açılan bir karemse katıldı Bakan Davutoğlu, Kutsal balıklara yem attı ve Balıklıgölde gezen Suriyelilerle sohbet etti ve Arapça konuştu Türkiye’den memnunumsunuz diye sordu.
 
 Bakan Davutoğlu Ak Parti’nin Eyyübiye ilçesinde Seçim büro açılışına katıldı 

Kalabalığa eslenen Bakan Davutoğlu, ‘’Şimdi size soruyorum. Suriyeli kardeşlerimize sahip çıkan, mısır’da ki mazlumlara kucak açan, Somali’de ki Arakan’da ki mazlumlara kucak açan bu hükümetin bu siyasetinden razı mısınız?’’ dedi. Türkiye’nin dünya’da yükselmesinden rahatsız olanlar, çözüm sürecinden rahatsız olanlar, Türkiye’nin mazlumlara sahip çıkan güçlü siyasetinden rahatsız olanlar bu topraklarda başı eğik dolaşacaklar.’’ Şeklinde konuşurken mazlumların yanında yer alanların ise başları dik yürüyeceklerini belirtti.  Bakan Davutoğlu daha sonra Siverek ilçesinde düzenlenecek olan film galasına katılmak üzere kentten ayrıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49