Öne Çıkanlar urfahaber urfaahber zam sanlıurfa tazıye

Bu haber kez okundu.

Baba İşsiz kaldı ailesi bile sahip çıkmadı
Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi’nde ev kirasını ödemediği gerekçesiyle 4 kişilik Cansoylu ve ailesi Haliliye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Binası önüne evin eşyalarını bırakıp protesto etti.
Şanlıurfa’nın Haliliye İlçesi’nde ev kirasını ödemediği gerekçesiyle 4 kişilik Cansoylu ve ailesi Haliliye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Binası önüne evin eşyalarını bırakıp protesto etti. İşsiz İnşaat işçisi Baba Mehmet Cansoylu, Evinin kirasını ödemediğinden dolayı dışarı atıldığını belirten Cansoylu, Ben bir yıl önce çocuklarım hasta oldu bankadan kredi çektim ilk önce krediyi istemedim mesaj geldi gittim aldım. İşlerim ters gittim abimden borç aldım işsiz kaldım Babam bile beni istemedi. Ev kirasını da ödemediğim gerekçesiyle ev sahibi beni dışarı attı. dün akşamdan  geç saatlerde ev eşyalarını Haliliye İlçesi’nde bulunan Haliliye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Hizmet Binası’nın önüne bıraktı.  Yaklaşık 1 gündür sosyal yardımlaşma önünde orta yerde duran ev eşyalarını ne kaldıran oldu ne de fakir kadına yardımcı olan oldu. Haliliye Sosyal Yardımlaşma yetkilileri ise konuyla alakalı bilgilerinin olmadığını söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49