Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

At’la Terapi Merkezi Hizmete girdi
Türkiye Jokey Kulübü’nün engelli çocukların tedavisine alternatif olarak hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projesi At’la Terapi Merkezi, İstanbul Veliefendi, Diyarbakır, İzmir Şirinyer ve Bursa Osmangazi hipodromlarının ardından Şanlıurfa Hipodromu’nda hizmete girdi
Şanlıurfa Hipodromu bünyesinde faaliyet gösterecek At’la Terapi Merkezi’nin açılış törenine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Yasin Kadri Ekinci,Harran üniversitesi rektörü Ramazan Taşaltın, İl Milli Eğitim müdürü Şerefettin Turan ve TJK Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşti At’lı dayanıklılık yarışması ve at’lı gösterilerin de düzenlendiği gösteriler yapıldı.
Şanlıurfa Hipodromunda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker At'ın üzerinde yaklaşık 5 saat üzerinde kalarak farkındalık oluşturdu, Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Yasin Kadri Ekinci At'a binmeye çalışırken düştü.
Basın mensuplarını açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, "At'a binmek sevgi işidir, benimde kızım atlara çok meraklı at'a biniyor, seyisliğin cinsiyeti olmaz, erkek te olur kadın da olur o insanın içinden geçen sevgiye bağlıdır.
Özel olarak yetiştirilmiş atlar ve uzman fizyoterapistler eşliğinde terapatik seanslarla fiziksel, zihinsel ve duygusal bozukluğu olan çocukların gelişimine katkı sağlayan At’la Terapi Merkezi, haftanın 3 günü Salı, Çarşamba ve Cuma günleri 10.30-17.00 saatleri arasında hizmet verecek. Merkezden, tedavisine doktor raporuyla izin verilen tüm engelli çocuklar ücretsiz olarak yararlanabilecek.

Anahtar Kelimeler:
UrfaJokeyHıpodromTerapı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48