Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Atatürk Koşusunu Tekin Kazandı

Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) tarafından Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 79. yıl dönümü kapsamında gerçekleştirilen koşu küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde düzenlendi.

Her yıl Ankara’da düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusunda yıldız erkekler kategorisinde 217 kişi içerisinden büyük ara farkla sporcumuz Halil Tekin Türkiye şampiyonu oldu.

“10 KASIM GURURUMUZ TEKİN”

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, antrenörlerin ve sporcularının antrenmanlarını düzenli ve saatinde yapmasının meyvesini her geçen gün aldıklarını vurgulayarak sporcuları Halil Tekin’i ve antrenörleri Narin Canbek’i tebrik etti.

Antrenörlerinin sporcuları için büyük çaba sarf ettiğini sözlerine ekleyen İl Müdürü Keşküş, “Böyle önemli bir günde ve önemli bir koşuda sporcumuzun şampiyon olması bizleri gururlandırdı. Her antrenörümüzsporcusu için gerçekten büyük çaba sarf ediyor. Sporcumuzu ve onu çalıştıran antrenör arkadaşımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
UrfaAtaturkKosu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49