Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Araç sürücüleri tepkili!
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarayönü caddesinde geçtiğimiz haftalarda bitirilen üst yapı çalışmalarında caddeyi iki bölüme ayıran şerit dubaların bir kısmı araçların üzerinden geçmesi sonucu kırıldı.
Yaklaşık iki hafta önce Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarayönü caddesinde bitirilen üst yapı çalışmalarının üzerinden kısa bir zaman geçmesine rağmen cadde üzerinde bulunan şerit dubalarının kırılması esnafın ve araç sürücülerinin tepkisini çekiyor.
Gün içerisinde binlerce aracın caddeden geçtiğini belirten bazı vatandaşlar, “Şerit dubaların kırılması sonucu çiviler araçlara tehlike yaratıyor. Araç sürücüleri buradan geçtikleri sırada her an araçlarının tekerlekleri patlar diye endişeleniyorlar. Yolun sol tarafına araçlar park edince yolda daralma meydana geliyor, diğer araçlarda yol daralmasından dolayı şerit dubaların üzerinden geçmek zorunda kalıyor. Şerit dubaların üzerinden geçen araçlar ister istemez dubaların kırılmasına sebep oluyor. Belediyenin bu konuda bir çalışma başlatması gerekiyor. Bu dubalardan geriye kalanlar araç sürücülerini tedirgin ediyor” dedi.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49