Öne Çıkanlar sanlıurfa urfaahber tazıye kedı zam

Bu haber kez okundu.

Alt yapı çalışmaları yarım bırakılıd
Şanlıurfa merkeze bağlı Sağlık köyünde başlatılan altyapı çalışmalarının yarıda bırakıldığını iddia eden köy halkı, başlatılan çalışmaların tamamlanmasını istedi.
 
Yaklaşık bir ay önce yapılan alt yapı çalışmasından dolayı Şanlıurfa merkez sağlık köyü halkı mağdur oldu. Seçimler öncesinde çalışmaların başlatıldığını ve seçimler bittikten sonra çalışmaların yarıda bırakıldığını belirten köy halkı, çalışmaların tamamlanmasını isterken, mevcut durumların düzeltilmesini istediklerini söyledi. Daha önce defalarca altyapı çalışması için dilekçe veren köy halkı, seçimlerden önce amaçlarına ulaşarak, köyde altyapı çalışmasını başlattı. Yarıda bırakılan çalışmaların tamamlanmasını isteyen vatandaşlar, yetkililerin çalışmaları takip etmesini ve en kısa zamanda çalışmaların tamamlanmasını istedi. Çalışmaların yarım bırakılması sonucu, toz duman içerisinde yaşadıklarını dile getiren vatandaşlar, “daha önce defalarca dilekçe vermiştik ama hizmet getiren olmuyordu. Seçimlerden önce çalışmalar başladı, seçimler bittikten sonra durduruldu. Bu çalışmalar ne amaçla yapıldı, neden bu çalışmalar bu şekilde yarım bırakıldı. Araçlarımızı evimizin yanına getiremiyoruz, toz duman altında yaşam mücadelesi veriyoruz. Bu şekilde yarım bırakılan çalışmaların tamamlanmasını istiyoruz. Ya çalışmalara başlamayacaklardı, ya da başlattıktan sonra bitireceklerdi. Buradan yetkililere sesleniyoruz; başlattığınız işi sonuna kadar götürün” şeklinde konuştu.
 
Çalışmaların yarım bırakılmasına tepki gösteren vatandaşlar, öte yandan köy içerisinde kazılan kanallara küçük çocukların düşme tehlikesinin olduğunu söyleyerek, “kanallar açıldı ve o şekilde bırakıldı. Köy içerisinde oyun oynayan çocuklar, kanallara düşme tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor. Şimdi buralara bir çocuk düşüp, yaralansa bunun hesabını kim verecek? Yetkililer bu durumun farkında değil mi, bir an önce gelsin ve bu çalışmaları sonlandırsınlar” diyerek, çalışmaların yarım bırakılmasına tepki gösterdi. Naci Çetindağ 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49