Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Akçakale yolunda Kaza: 1 Ölü, 8 Yaralı
 Şanlıurfa'da kontrolden çıkarak şarampole devrilen araçtan 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Akçakale-Şanlıurfa karayolunun 4'üncü kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre Ahmet Torumtay'ın kullandığı 63 ZV 682 plakalı hafif ticari araç, şoförün direksiyon hakimiyetin, kaybetmesi sonucu araç  kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Hurdaya dönen araçtaki sürücü Ahmet, Ceylan ve Mehmet Torumtay ile Suriye uyruklu Halil el-Halaf, Rua el-Halaf, Fariz el-Halil, Ele el-Halil, Meryem el-Halil ve Vetfa el-Halaf yaralandı. sürücülerin haber vermesi ile olay yerine çok sayıda Ambulans sevk edildi yaralılar ambulansla Akçakale Devlet Hastanesi'ne götürülen yaralılardan 39 yaşındaki Vetfa el-Halaf isimli kadın yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların ise tedavisi sürüyor. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49