Öne Çıkanlar sanlıurfa urfaahber tazıye kedı zam

Bu haber kez okundu.

Ak parti'den aday oldu
AK Parti’den Milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Ecz. Yusuf Kürkçüoğlu, “AK Parti’nin 12 yıldır süren hizmetlerine benim de katkımın olması için aday oldum” dedi.
Ecz. Yusuf Kürkçüoğlu, AK Parti Şanlıurfa’dan aday adaylığını açıkladı. Uzun yıllar gazetecilik yapan Ecz. Kürkçüoğlu, yaptığı açıklamada, amacının memleketi Şanlıurfa’ya hizmet etmek olduğunu söyledi. Ecz. Yusuf Kürkçüoğlu, “AK Parti’yi kuruluşundan bu yana destekleyen bir üyesi olarak aday adayı olmak üzerime düşen bir vazifedir. 2011 yılında da aday adayı olmuştum. Seçiliriz veya seçilmeyiz önemli değil. Önemli olan doğup büyüdüğümüz memleketimize hizmetlerin kesintisiz gelmesidir” dedi.
“Hizmet etmek boynumun borcu”
Milletvekili adayı seçilmesi halinde Şanlıurfa’nın layık olduğu yere gelebilmesi için çalışmaya devam edeceğini ifade eden Ecz. Yusuf Kürkçüoğlu, “2015’in Haziran ayında yapılması planlanan genel seçimlerde AK Parti teşkilatı tarafından aday gösterilip seçilirsem tek gayem memleketimin layık olduğu hizmetlere biran evvel kavuşmasını sağlamak olacaktır. GAP’ın başkenti olan Şanlıurfamıza hizmet etmek boynumun borcudur” şeklinde konuştu. Şanlıurfa’nın sorunlarını bugüne kadar bir gazeteci olarak her platformda dile getirdiğini anlatan Kürkçüoğlu, “Memleketimizin her derdini biliyoruz. Bu sorunları çözme konusunda bir fırsatımız olursa ne mutlu bize” dedi.
“Şanlıurfa sevdamız”
Şanlıurfa’ya hizmetlerin gelebilmesi ve yarım kalan yatırımların biran evvel tamamlanabilmesi için AK Parti iktidarının devam etmesi gerektiğinin altını çizen Ecz. Kürkçüoğlu şunları söyledi: “Şanlıurfa bizim sevdamız. Yüzyıllardır bu topraklarda yaşıyoruz. Tek gayemiz memleketimize hizmet etmek. Şanlıurfalı hemşehrilerimin ve tüm vatandaşlarımızın istikrar abidesi AK Parti’yi tekrar destekleyerek 2015 genel seçimlerinde iktidara getireceklerine gönülden inanıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun gece gündüz demeden çalışmamaları milletimizin takdirini kazanıyor. Bu inanç ve azim ile aşamayacağımız hiçbir engel yoktur. Aday adaylığım konusunda Şanlıurfalı hemşehrilerimin desteklerini ve dualarını bekliyorum”. Yusuf  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49