Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

AK Parti Aday adayların STK Yarışı
Şanlıurfa sivil toplum kuruluşları STK'lar AK Parti aday görmek istedikleri isimler için oy kullandı.  AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül yaklaşık 4000 kişinin isminin kayıt yapıldığını bildirdi.
Sabah saatlerinde GAP Kapalı spor salonunda STK’ların oy kullanma işlemleri başladı. Yapılan seçimlerde STK üyeleri aday olarak görmek istedikleri 12 ismi, mühürlü kağıda yazarak oylarını kullanacak. Aday adayları temayül seçimlerinde olduğu gibi bu seçimlerde de adeta bir birleriyle broşür dağıtma yarışına girdi. Kapalı spor salonu girişinde toplanan aday adayları ve yakınları oy kullanmak için salona gelen STK üyelerinin ellerini kendi broşürleriyle doldurdu.
STK temayülüyle ilgili açıklama yapan AK Parti il başkanı Zeynel Abidin Beyazgül; “ Yaklaşık 4000 kişi bugün oy kullanacak. Seçim temayüle benzer şekilde olacak. STK üyeleri mühürlediğimiz kağıtlara aday olarak görmek istedikleri 12 ismi yazarak mühürlü zarflara koyacak ve oylarını kullanacak. Oylar Ankara’da sayılacak tabi ki Ankara belirleyici olacak bugün yoğun bir şekilde sivil toplum kuruluşları rağbet gösterdi. hepsini teşekkür ediyorum" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49