Öne Çıkanlar sanlıurfa urfaahber tazıye kedı zam

Bu haber kez okundu.

Adana'dan Urfa'ya 30 tır Yardım
 Adanalı çiftçiler ve hayır sahipleri, 30 TIR soğan ve patatesi , STK İnsani yardım aracılığı ile  Şanlıurfa’da yaşayan Suriyeli ihtiyaç sahiplerine gönderdi.
Platform yardım sorumlusu Veysel Toprak  yaptığı açıklamada:
“ Adanalı hayırseverler ve Adanalı çiftçiler, 30 TIR soğan ve patatesi , ilimize yerleşen Suriyelilere vermek üzere platformumuza teslim ettiler.
Biz bugün TIR’larla ilçelerimize, kamyonetlerle de Şanlıurfa’da yaşayan Suriyelilere bu yardımları ulaştırmaya başladık.
 Suriye’den gelen öksüz ,yetim ailelerimiz var, çalışamayacak durumda olan yaşlılar ve yaralılar  bulunuyor. Biz ,bu misafirlerimize sahip çıkmak zorundayız.Ramazan ayı geliyor, bu misafirlerimizin ihtiyacı olan  gıda kolilerini  bizlere ulaştırırlarsa çok büyük bir hayır işlemiş olurlar.
Bunun dışında ,ilimiz yazın çok sıcak , acil olarak buzdolabına ihtiyaç var. Ben özellikler hayırsever vatandaşlarımıza buradan seslenmek istiyorum.Evlerinde  eski fakat çalışır durumda ,fırın, çamaşır makinesi ve buzdolabı  varsa STK İnsani yardım stantları aracılığı ile bizlere  ulaştırdıkları takdirde evlerden alarak ihtiyaç sahiplerine verebiliriz.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49