Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

70 Koyun Telef Oldu
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde otomobilin çarptığı koyun sürüsünden 40 tanesi telef olurken 30’u yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Şanlıurfa- Siverek karayolunun 7. kilometresi yakınlarında bulunan çiftlikte Nesip Baturalp’a ait koyun sürüsü kapısı açık kalan ahırdan çıktı.

Akşam saatlerinde yol kenarında otlarken bulduğu koyunları ahıra götüren Baturalp’ın sürüsüne karayolunda seyir halindeki Adnan Yapıcı yönetimindeki 63 M 1274 plakalı otomobil çarptı.

Kazada otomobil sürücü Yapıcı yaralanmazken sürüdeki 40 koyun telef oldu. Yaklaşık 30 koyunun da yaralandığı kazada, otomobilde hasar meydana geldi.

Kaza sonrası karayolu trafiğe kapanırken olay yerine gelen polis ekipleri yeni bir kaza yaşanmaması için trafiği kontrollü olarak sağladı.

Sürünün öğle saatlerinde kapısı açık kalan ahırdan kaçtığı belirten sahibi Nesip Baturalp, “Bizde uzun süre aradık fakat bulamamıştık. Daha sonra yol kenarında otlarken bulduk ve karşıya geçirecektik. Işıkla uyarı yapıyorduk, bütün araçlar durdu ancak koyunlara çarpan araç aşırı süratliydi duramadı ve koyunlara çarptı. 40 koyun telef oldu, 30 koyun ise yaralandı.” dedi.

Kaza nedeniyle kapanan karayolu telef olan hayvanların kaldırılmasıyla yeniden trafiğe açıldı.

Anahtar Kelimeler:
70 Koyun Telef Oldu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49