Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

296 Başvuru oldu
 Şanlıurfa Ak parti milletvekilliği aday adayı müracaatları sone erdi. Şanlıurfa'da 296 aday adayı müracaat etti.
AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,  Ak parti il başkanlığında yaptığı basın açıklamasında, toplam 296 aday adayının başvuruda bulunduğunu Şanlıurfa'dan 32 bayanın başvuruda bulunduğunu söyleyen Beyazgül; "Şanlıurfa'dan 198 kişi başvuruda bulundu. Genel Merkezimize ise 94 kişi başvuruda. " dedi.
Beyazgül ,"'İl Binamıza müracaat için gelen aday adaylarının işlemlerini kolay bir şekilde yapabilmesi için kayıt komisyonumuz her türlü kolaylığı sağlayarak, gerekli tüm çalışmaları yapmıştır. Tüm komisyon üyelerimize bu süreçte gösterdikleri yoğun ve özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. AK Parti'ye Şanlıurfa'nın aday adaylığı sürecinde büyük teveccüh gösterildi. 7 Haziran seçimlerinde, seçim sürecinde de halkımızın aynı ilgiyi göstereceği inancındayız. Bu vesileyle AK Partimize teveccüh gösterip bu kutlu yürüyüşte bende varım diyen tüm adaylarımıza partim ve yönetimim adına başarılar dilerim.  Bundan sonraki süreçte aday adaylarımız partimiz seçim takvimine göre Temayül yoklaması, mülakat, kamuoyu anketi, kanaat önderlerinin fikirleri alınarak, 7 Nisan'da adaylarımızla ilgili son çalışmayı genel merkezimiz neticelendirerek bitirmiş olacaktır. ' dedi.
Bir gazetecinin İbrahim Tatlıses ve Numan Kurtulmuş'un aday adaylığı sorusuna Beyazgül, Şanlıurfa listesinde öyle bir müracaatın olmadığın ifade etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49