Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

1000 Kişilik Kaçakçılık Operasyonu
Şanlıurfa'da jandarma ve polisin ortaklaşa düzenlediği ve 500 güvenlik görevlisinin katıldığı operasyonda, yaklaşık 50 ton kaçak şeker, 20 ton akaryakıt ile 100 kilogram çay ele geçirildi.
 
Şanlıurfa Suriye sınırındaki Akçakale İlçesi'nde, sınır kaçakçılığının önlenmesine yönelik polis ve jandarmanın katılımıyla operasyon düzenlendi. Sınır hattındaki Atlıkonak ile Akçakale ilçesine bağlı Mil, Çiçekli ve Erkent köylerinde operasyon düzenledi.
düzenlenen operasyonda, Suriye'den kaçak yollarla getirilen tonlarca şeker ve akaryakıt ele geçirildi, 4 kişi gözaltına alındı.
 
Köylerdeki ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda gümrük kaçağı olduğu tespit edilen yaklaşık 50 ton toz şeker, 20 ton akaryakıt, 100 kilogram çay ve 1 adet ruhsatsız silah bulundu, 4 kişi gözaltına alındı.Ele geçirilen malzemeler, kent merkezine getirilmek üzere kamyonlara yüklendi. Operasyona 500 güvenlik görevlisinin katıldığı bildirildi.Şanlıurfa'da jandarma ve polisin ortaklaşa düzenlediği ve 500 güvenlik görevlisinin katıldığı operasyonda, yaklaşık 50 ton kaçak şeker, 20 ton akaryakıt ile 100 kilogram çay ele geçirildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49