Şanlıurfa taraftarı kayserispor maçında alınan kötü sonuçtan sonra bir hayli üzüntülü, ara transfer döneminde alınan futbolcuların Şampiyonluk için yeterli olmalığını keşke daha az ve kaliteli oyuncuların alınması Şanlıurfaspor’a daha yararlı olacaktı düşüncesi hakim.
Benim düşüncem  ise farklı ara transfer döneminde iyi futbolcular alınamıyor, fakat Şanlıurfaspor transfer ettiği oyuncuların genç olması biraz daha benim için umut verici,genç oyuncular savaşçı oyuncu olma olasılığı yüksek olduğu için ilerleyen haftalar da bize katkı sağlayacaklardır.
Kayserispor maçında alınan kötü sonuç sonrası Cihat hoca da hem futbolcuların oynadığı oyun ve performanslarından memnun olmadığını biliyorum. Takım halinde bu güne kadar en kötü oyununu oynamış oldu şampiyonluğa oynayan ekibin böyle kötü oyun oynamasına kimse anlam veremiyor zaten. Maçlar 3 neticeli oyun olduğunu herkes biliyor, bizlerde her maçı kazanacağız diye bir şey söz konusu olamaz ama çok kötü oyun bizleri ve taraftarları üzmektedir.
Ligin ilk yarısı geçen hafta sona erdi, ligin bitmesine 17 hafta gibi bir süre var bu puanlar kapanmayacak diye bir şey yok ligin ikinci yarısında puan toplamak çok zor, düşme hattında oynanan maçlar bir hayli zor geçecektir. Lider ile 7 puanlı fark var.3 puanlı sistemde her şey değişir Şanlıurfaspor’un bir seriye ihtiyacı var ve bu seri bu hafta Adanaspor maçı ile başlıyor. Oynanacak 5 maçta alınacak iyi sonuçlar ile üst sıralarda yerimizi alırız.Adanaspor maçı zor geçecek onlar düşmemek için maça çıkacak ama şanlıurfaspor ise şampiyonluk için bu maçtan alınacak 3 hem şanlıurfaspor için hem moral olacak taraftarı da rahatlatacaktır.
Yönetim kurulu Zamanlarının büyük bir bölümünü Şanlıurfaspor ayırdıklarını alınan kötü sonuçlardan sonra onlarında çok üzgün olduklarını ifade ettiler. Bizler yenilgi sonrası taraftardan çok üzülüyoruz kimse bizim kadar üzülemez emek veriyorsun ve sonucunda kötü sonuçta bir hüsran yaşıyoruz. Yönetim kurulu olarak Teknik ekibe ve futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz. Bu sezon üst lige çıkacağımıza inanıyoruz,taraftar bizlere güvensin.
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere….. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49