Öne Çıkanlar urfaahber tazıye kedı zam sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Yıldırım ve Köseler’e  Plaket
Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 2012-2013 futbol sezonunun sona ermesinden sonra ASKF gece düzenledi. Gecede spor’a katkısı olanlara plaket verildi spor’a yapmış olduğu katkıdan dolayı Sabah Gazetesi ve Türkiye spor yazarları Şanlıurfa Temsilcisi Mehmet Yıldırım'a plaket verildi. plaketi Şanlıurfa valisi Celalettin Güvenç verdi daha sonra vali Güvenç yerel URFANATİK Gazetesinden Kadir Köseler’e plaketini verdi. Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ASKF, tarafından Gülizar Konukevi’nde düzenlenen geceye Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Al, Karaköprü Belediye başkan yardımcısı Tahir Kalkan,  URFANATİK Gazetesi yönetim kurulu Başkanı Tahir Gülebak, Futbol İl temsilcisi Abdurrahman Çadırcı, İl Hakem kurul Başkanı Halil Baylan, Saha komiserleri dernek başkanı Abdullah Canbeyli, Şanlıurfa ASKF Başkanı Bahattin Canbeyli, Şanlıurfa ASKF Genel Sekreteri Mehmet Aktaşoğlu, kulüp başkanları yöneticiler teknik direktörler katıldı Şanlıurfa ASKF Genel Sekreteri Mehmet Aktaşoğlu, Şanlıurfa’da sporun hızla geliştiğini belirterek, daha önce Halepli bahçede bulunan semt sahasında tüm müsabakalar burada yapılıyordu beton gibi toprak sahada maçlar oynanırken Şimdi başta ilçelerimiz olmak üzere tüm sahalarımız sentetik ve çim maçlarımız bu sahalarda oynanıyor sayın valimize teşekkür ediyorum diye konuşurken Başkanı Bahattin Canbeyli  yaptığı konuşmada ASKF’nin geceye katılan herkese teşekkür ederek, “Sayın Valim Şanlıurfa’ya geldiğinden bu yana başta tesis, malzeme yardımı olsun her yönden amatör spor kulüplerimizi destekleyen ve bizleri hiçbir yerde yalnız bırakmayan Sayın Valimize burada bulunan spor kulüpleri adına kendisine teşekkür ediyorum
Vali Güvenç spor’a destek verin
Gecede bir konuşma yapan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ise öncelikle herkesin Miraç Kandilini kutladı. Güvenç, Gazetecilere spora daha çok yer verin ve gündeme getirin Spor’da Güzel şeyler oldu. Birçok şeyi başarmanın sevinci içerisindeyiz. Yeter mi Şanlıurfa’ya bu yetmez. Tamam diye bir şey yok bizde Çünkü 1 Milyon 800 Bin nüfusumuz var. Nüfusun %70’i 29 yaşında altında, bu çocuklara ne yapsak azdır. Devletin parasını spora gençlerimize kullanıyoruz” diyen Güvenç Geçen sezon başında amatör takımlarımıza malzeme yardımı yaptık ASKF ,,ye araç tahsis ettik dedi konuşmalardan sonra  spora katkısı olanlara plaket verildi.   


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49