Bu haber kez okundu.

Yetim Güven Tazeledi

Geçtiğimiz hafta Şanlıurfaspor kongreye gitmişti kongrede çoğunluk sağlanmadığı dolayı kongre 29 Ekim Pazartesi gününe ertelenmişti. Mehmet Akif İnan konferans salonunda yapılan kongreye Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci katıldı. Kongre istiklal Marşı ve bir dakikalık saygı duruşu ardından okunana faaliyet raporu ile devam ederken, Okunan faaliyet raporunda Şanlıurfaspor’un toplam borcun 47 milyon olduğu açıklandı. Mevcut başkan Emin Yetim oy çoğunluğu ile tek liste halinde gittiği kongrede tekrardan başkan seçildi.

“Hepimize Görev Düşüyor”

Şanlıurfaspor kongresine katılan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Şanlıurfaspor’la ilgili açıklmalarda bulundu. Ekinci “Bu marka değerinin artırılması konusunda hepimize görev düşüyor. Bir zorunluluktan dolu olağanüstü kongreye gidildi uzun süredir sizin de takip ettiğiniz gibi bildiğiniz gibi özellikle maddi noktada yaşanan sıkıntılardan dolayı Öncelikle şimdiye kadar görev yapan yönetim kuruluna Ben teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Yoğun Emek içerisinde madde ve manen ciddi anlamda katkıları oldu yine başta valimiz, büyükşehir belediye başkanımız ve STK 'larimiza teşekkür ediyorum. Bir zorunluluktan dolu olağanüstü kongreye gidildi. Uzun zaman sizin de takip ettiğiniz gibi bildiğiniz gibi özellikle maddi noktada yaşanan sıkıntılardan dolayı Öncelikle şimdiye kadar görev yapan yönetim kuruluna Ben teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Yoğun Emek içerisinde madde ve manevi ciddi anlamda katkıları oldu. Yine başta valimiz, büyükşehir Onlarında çok ciddi destekleri oldu. Bu vesileyle de bu ne çıkmışken onlara da teşekkür etmek bizim bir görevimizdir. Çok kıymetli delegeler Şanlıurfaspor'un sizin de bildiğiniz gibi yeri burası değil 2 milyonluk nüfuslu bir şehrin takımının tabii ki yeri süper lig olması gerekiyor. Çok değişik nedenler ve sebeplerden dolayı Şanlıurfasporumuz hak ettiği yerde değildir. Sizler de biliyorsunuz ki, sizler de takdir ediyorsunuz ki bunun da sebebi şanlıurfaspor noktasında ortak bir heyecana sahip olmayışımızdan dolayıdır şanlıurfaspor noktasında ortak bir heyecana sahip olmazsak ortak bir heyecana ulaşmazsa Tabii ki Allah korusun daha kötü günler de Olabilir.

Söz Konusu Şanlıurfaspor İse Her Şeyi Bir Kenara Bırakalım

Söz konusu eğer Şanlıurfa ise Şanlıurfaspor ise bizim bütün meslekleri bir tarafa bırakmak gerekir diyen Ekinci, “Bütün siyasi görüşleri bir tarafa bırakarak siyasetçi, memur, esnaf farkını da ortadan kaldırıp. Bu anlamda bir araya gelip Şanlıurfasporumuzu hak ettiği yere getirmek durumundayız. Çok ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Bu sıkıntılar içerisinde işte bazı arkadaşlarını sormak lazım. O sorunlarda onların boyunlarına atıp kenardan seyretmek olmaz. Yönetim Kurulu Başkanımız Şanlıurfaspor başkanımız ve yönetiminin de kendilerine şahit olduğu gibi az ya da çok her zaman Şanlıurfaspor'un uzun yanında olmaya çalıştık. İmkânlar ölçüsünde maddi ve manevi olarak ama çok daha fazlası olmak adına da tabii ki emek sarf etmemiz gerekiyor. Tabii ki herkes üzerine düşeni yapması gerekiyor ve inanıyorum ki herkes imkanlar ölçüsünde de bir uğraş veriyor ama eğer şanlıurfaspor hak ettiği yerde değilse, demek ki, burada bir eksiklik vardır.Bu eksikliğin giderilmesi noktasında herkesin kendine göre çözümleri vardır. Hep ifade ediyoruz, ortak akıl diyoruz, ortak aklın gerektirdiği şekilde davranmamız gerekiyor diyoruz ama ortak aklın bir kavram olarak bir kelime olarak da kenarda durmaması gerekiyor. Eğer ortak akıl diyorsak, ortak aklın gerekliliklerine bizim yerine getirmemiz gerekiyor.” Şeklinde konuştu.

Bize Ne Görev Düşerse Yaparız

Bu konuda da şahsen benim düşüncem şanlıurfaspor söz konusu ise bunu her seferinde ifade ediyorum diyen Ekinci, “Verebilecek ne tür katkı varsa bunu verelim. İster yönetim kurulu içerisinde olalım, ister delege olalım hiçbir şey yapamıyorsak bir taraftar olarak bir bilet alıp maça giderken bu desteği sağlayabiliriz. Biz bunu yaptığımız anda orada olacak o heyecan Tabii ki Şanlıurfa'nın tümüne yansıyacaktır. Özel bir takım kuruldu çok da güzel başlandı. Son birkaç haftadır arzulanmayan sonuçlar ama bu geçtiğimiz hafta içerisinde gerek, Pendik maçında hakketmediği bir beraberlik ama sonrasında Bandırma galibiyetiyle ile beraber tekrar ayağa kalkan bir Şanlıurfaspor ve yönetimini tebrik edilmesi ile beraber yeni bir heyecan mı heyecan etrafında İnşallah Şanlıurfaspor hedefine ulaşacaktır. Bu noktada destek olmak durumundayız. Tabii ki böyle bir sorumluluk ile bedenleri üzerinde olmakla beraber bizlerinde spor noktasında Şanlıurfaspor ilgili vereceği biri biri destek varken, başka kanallara destek verip buradaki desteğimizi azaltmanız da doğru değildir. Eğer Şanlıurfaspor Süper Lig'e çıkarsa Bundan sonraki süreçte bizler çok daha rahat iş ve işlemleri bizde bulunabiliriz. Ama bir siyasetçi olarak, bir Belediye Başkanı olarak sokağa çıktığımız zaman bulunduğumuz ortamda bulunduğumuz durumlarda bize sporla ilgili ilk sorulan soru Şanlıurfaspor'un durumu ne olacak, diye 10000 genç şu anda spor salonlarımız an istifade ediyor. İçlerinden Türkiye şampiyonları çıktı.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49