Öne Çıkanlar urfahaber trafık kazası urfaahber zam sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Tütüneker sinirlendi
 Şanlıurfaspor – Osmanlıspor maçı sonrasında basın açıklamasına geciken Uğur Tütüneker, basın mensuplarının fotoğraf çekmek için zaman istemesi üzerine; “ Sizi mi bekleyeceğim” demesiyle basın mensuplarıyla kısa süreli gerginlik yaşadı. Yaşanan sözlü tartışmaların ardından Tütüneker basın mensuplarından özür dilemesiyle olay tatlıya bağlandı.

 

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, İyi oynayan bir takım karşısında zor bir maça çıktık. Savunmada kan paylaşımınından dolayı sıkıntı yaşadık. İkinci yarıda yapılan değişiklikle oyunu sağladık ve beraberliği sağladık rakibe karşı iyi bir oyun sergiledik. Rakip oyunu bırakmadan iyi bir performans sergileyerek oyunu bırakmadı. Birkaç eksikliğimizin ardından önümüzdeki maçlarda daha iyi bir mücadele ortaya koyacağız. Eksikliklerimizi tamamlayacağız.

 

Osmanlıspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker keşke penaltıdan atılan gol olmasaydı ikinci yarı urfaspor galip gelebilirdi. İlk yarı biz iyi oynadık ikinci yarıda urfaspor iyi oynadı ve maç berabere kaldı bundan sonraki maçlara bakacağız diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49