Öne Çıkanlar zam urfaahber kedı tazıye madde

Bu haber kez okundu.

TFF 1. Liginde düşecek takım belli oluyor

TFF 1. Lig'in son haftasında oynanacak olan Samsunspor-Bandırmaspor karşılaşmasında yenilen takım,  Şanlıurfaspor veya Büyükşehir  Gaziantepspor'un kazanması durumunda birlikte küme düşecek.
Ligin son haftası, özellikle küme düşme potasında olan takımları yakından ilgilendiriyor. 25 puanı olan  Mersin İdmanyurdu küme düşmeyi garantiledi. Küme düşen diğer 2 takım ise son hafta oynanacak müsabakalar sonrasında belli olacak. Son haftaya 5 takım küme düşme potasında girdi. 35'er puanlı  Samsunspor ve  Adana Demirspor, 34'er puanlı Bandırmaspor ve Büyükşehir  Gaziantepspor'un yanı sıra 33 puanlı  Şanlıurfaspor kümede kalmak için son hafta mücadele edecek.
Son hafta mücadelelerinde 35 puanla 13. sırada bulunan Adan Demirspor, deplasmanda küme düşmesi garantileşen  Mersin İdmanyurdu'na misafir olacak. 35 puanla 14. sırada bulunan Samsunsor ise 34 puanla 15. sırada bulunan Bandırmaspor'u misafir edecek. 34 puanla 16. Sırada bulunan Büyükşehir  Gaziantepspor, sahasında  Giresunspor ile karşılaşırken, 33 puanla 17. sırada bulunan  Şanlıurfaspor ligde hiçbir iddiası bulunmayan  Elazığspor'u ağırlayacak.
Küme düşme potasında yer alan takımlardan 2 tanesi son haftada karşı karşıya gelecekler.  Samsunspor Cumartesi günü saat 18.30'da Bandırmaspor'u ağırlayacak. Bu müsabaka berabere tamamlanırsa,  Samsunspor diğer maçlara bakmadan kümede kalacak.  Şanlıurfaspor ve Büyükşehir  Gaziantepspor kazansa bile, 2 maçta da  Şanlıurfaspor'u yenen  Samsunspor ikili averajla ligde kalacak,  Şanlıurfaspor küme düşecek.  Samsunspor, Bandırmaspor'u yendiği takdirde diğer maçlara bakmadan yine ligde kalacak. Bandırmaspor, yenilirse ligde kalmak için Büyükşehir  Gaziantepspor ve  Şanlıurfaspor'un maçlarını kaybetmesini bekleyecek. Bandırmaspor, deplasmanda  Samsunspor'u yenerse diğer maçların skorlarına bakmadan ligde kalacak.  Samsunspor yenildiği takdirde ise Büyükşehir  Gaziantepspor ve  Şanlıurfaspor'un yenilmesini bekleyecek. Aksi takdirde küme düşecek

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49