Öne Çıkanlar buyuksehır urfahaber trafık kazası sanlıurfa urfaahber

Bu haber kez okundu.

Serme işi tamam
Şanlıurfa Gap Arena’da son zamanda  yaşanan çim sıkıntısı nedeyinle daha önce Gençlik Spor Genel Müdürlüğü tarafından bir komisyon oluşturularak hızlı bir şekilde yapılan ihalede kazanan şirket 15 gün önce başladığı Gap Arena çim serme işleminde çalışma olarak  son aşamaya geldi öğrenildi.
Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız daha önce yapmış olduğu açıklamada 30 günlük süreç devam ediyor,çim serme işlemi bitti şimdi 15 günlük zaman var bizler daha önce 6.hafta kendi sahamızda  oynayağamız Orduspor maçını burda oynayacağını söylemiştik ama  hava  şartlarıda  çok önemli  müdürlük olarak çim serme işlemi ile ilgili çalışmaların hızlanması konusunda Gap Arena da hergün yapılan çalışmaları yerinde takip ettik,çünkü sıkıntı yaşamak istemiyoruz ve şansımızda yok maç oynanma konusunda ise bu bizim elimizde olan birşey değil maçın oynanıp,oynanmayacağı konusunda Gençlik Spor Genel Müdürlüğün’den bir heyet  gelecek ve Gap Arena çimlerini kontrol edecek  ona göre karar verilecek.
Bizlerde biran önce Gap Arena stadyumunda  Şanlıurfaspor maç oynaması için elimizden geleni yapıyoruz kimsenin şüpesi olmasın  sezon başında oluşan bu sıkıntıdan bizlerde hoşnut değiliz ve biran önce Şanlıurfaspor sahasına kavuşmasını sağlayacağız.
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49