Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

SANLIURFSPOR SAMSUNSPOR
PTT.1. Liginde Şanlıurfspor kader macın çıkıyor mutlak galibiyet prolası ile çıkan Şanlıurfaspor İbrahim Tatlıses, Mahmut Tuncer, Nuri Sesigüzel Desteklemek amacıyla statta yerlerini aldılar.
 
STAD: GAP ARENA -
 
HAKEMLER:  MUSTAFA KAMİL ABİTOĞLU;DENİZ TURGUT;AHMET ŞİMŞEK
 
ŞANLIURFASPOR: 1. Atacan Öztürk, 80. İzzet Kaya, 28. İbrahim Yavuz, 23. Abdulhamit Yıldız, 14. Onur Akbay, 27. Alfred Sankoh, 66. Kıvanç Karakaş, 90. Murat Kayalı, 2. Tonıa D. Tısdell, 21. Serdar Özkan, 30. Ibrahım Teteh Bangura
 
SAMSUNSPOR: 1. Soner Şahin, 3. Cemil Adıcan, 7. Musa Aydın, 9. Abdulkadir Özgen, 11. Musa Sinan Yılmazer, 19. Darryl Bevon Roberts, 35. Fatih Şen, 53. Lokman Gör, 55. Turgay Gölbaşı, 87. Nıkolay Emılov Dımıtrov, 88. Mustafa Kayabaşı
  
Dakika 1: Mücadele Şanlıurfaspor’un vuruşu ile başlıyor.
Maçın başlaması ile birlikte türbinleri dolduran taraftarlar sahaya konfeti attı. Hakem maçı durdurarak konfetilerin temizlenmesini istedi. maç yaklaşık 2 dakika durdu.
Dakika 3: Samsunspor sağ kanattan musa aydın ile geldi Musa’nın ortasında Şanlıurfspor defansı son anda müdahale etti.
Dakika 5: Şanlıurfaspor’da Abdulhamit ceza alanına kadar topu uzun gönderdi, sarı yeşilli ekipten hiçbir oyuncu hareketlenemedi.
Gooool Bangura
Dakika 7: Şanlıurfaspor’un hızlı gelişen atağında Murat Kayalı defansın arkasına gönderdi. Topu önüne alan  Bangura Kaleciyi de geçerek topu ağlara gönderdi. Bangura PTT 1. Ligde ilk golünü kaydetti.
Şanlıurfaspor: 1 Samsunspor: 0
Dakika 10: Murat Kayalı ile gelişen atakta Musa faul yaptı. Samsunspor’da Musa Aydın karşılaşmanın hakemi tarafından sarı kartla cezalandırıldı.
Dakika 12: Serdar Özkan orta alandan defansın arkasına gönderdi. İlk golde ki gibi defansın arkasına sarkan Bangura yine tehlike yarattı. Ancak Samsunspor defansı son anda müdahale ederek tehlikeyi önledi.
Dakika 15: Şanlıurfaspor bir hayli yüksek tempo ile oynuyor. Rakip Samsunspor bu dakikaya kadar organize olmakta güçlük çekiyor.  Şanlıurfaspor ayağa paslar ve defansın arkasına atılan paslarla etkili oluyor.
Dakika 17: Konuk ekip Samsunspor kendi yarı alanında hazırlık pasları yapıyor.
Dakika 19: Şanlıurfaspor Serdar Özkan ile geldi. Serdar orta alandan aldığı topu ceza alanına kadar taşıdı. Serdar’ın pasında  Bangura ofsayt pozisyonunda kalan isim.
Dakika 20: Samsunspor’un kullandığı serbest vuruşta Fatih Şen topu doğrudan kaleye gönderdi. Direkten dönen top tekrar oyun alanında kaldı.
Dakika 22: Şanlıurfaspor takımında Abdülhamit Yıldız hakem Mustafa Abitoğlu tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
Dakika 23: Samsunspor’un kullandığı serbest vuruşta Fatih Şen ortaladı,  urfaspor defansının arasından yükselen Abdulkadir Özgen kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi.
Şanlıurfaspor: 1 Samsunspor: 1
Dakika 23: Hakem Mustafa Abitoğlu su molası veriyor.  Mücadele 1 dakikalık aranın ardından tekrar başladı.
 
Dakika 29: Şanlıurfaspor ceza alanı yayı önünden serbest vuruş kazandı.  Topun başına geçen Serdar Özkan’ın vuruşu direğin üzerinden auta çıktı.
Dakika 35: Şanlıurfaspor bu dakikalarda hazırlık pasları yapıyor.  Sarı yeşilli ekip topu ayağında daha fazla tutan taraf. Topun rakibe geçmesi ile birlikte Şanlıurfasporlu oyuncular üç kişi ile baskı uyguluyor.
Dakika 37: Şanlıurfaspor sağ kanattan Serdar Özkan’la geldi . Serdar’ın ortasına Tisdell hareketlendi, ancak Samsunspor defansı son anda müdahale ederek tehlikeyi önledi.
 
Dakika 40: Şanlıurfaspor’da Sankoh güzel hareketlerle orta alandan aldığı topu ceza alanına kadar taşıdı. Sankoh’un  pasında Samsun defansı erken müdahale etti.
Dakika 41: Sankoh orta alandan aldığı topu yine ceza alanına kadar taşıdı, Sankoh’un taşıdığı topu alan Bangura Ceza alanı dışından kaleyi yokladı. Bangura’nın şutu üst direğe çarparak auta çıktı.  Şanlıurfaspor için şansız an.
Dakika 42: Şanlıurfaspor takımında Onur Akbay, sarı kart görüyor.
Dakika 45+2 : Şanlıurfaspor’da İzzet gönderdiği ortada ceza alanında topa yükselen Bangura etkili bir kafa vuruşu yapamadı. Sarı yeşilli ekip mutlak gol pozisyonundan yararlanamadı.
Karşılaşmanın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu ilk yarının son düdüğünü çaldı.
Şanlıurfaspor: 1 Samsunspor: 1
 
İLK YARI SONA ERDİ
İKİNCİ YARI BAŞLADI
DK59 GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL şanlıurfasporda gol atan oyuncu 30 forma numarasıyla teteh BANGURA
DK62 Şnlıurfasporda oyuncu değişikliği çıkan oyuncu 2 forma numarasıyla tonıa d.tısdell giren oyuncu 7 forma numarasıyla mehmet AYAZ
DK70 Samsunsporda sarı kart gören oyuncu 11 forma numarasıyla musa sinan YILMAZER
DK72 Samsunsporda sarı kart gören oyuncu 19 forma numarasıyla bevon roberts
DK 78 Şanlıurfasporda sarı kart gören oyuncu 66 forma numarasıyla kıvanç KARATAŞ
Dakika 85: Şanlıurfaspor takımında Tunç Murat Behram hakem Mustafa Abitoğlu tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
Dakika 89: Şanlıurfaspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Kıvanç Karakaş çıkıyor ve yerine Hamza Gezmiş oyuna giriyor.
Dakika 90+2 : Samsunspor’da Erdem Şen kırmızı kart görüyor ve oyundan atılıyor.
Maç Şanlıurfaspor 2 -1 Samsunspor Bitti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49