Öne Çıkanlar sanlıurfa urfaahber tazıye kedı zam

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor Forması Giyen Milliler: 4 Şanlıurfa Emektarlar:0
Şanlıurfa’ya gelen Eski Milli Futbolcular GAP Arena Stadı’nda Şanlıurfaspor’un emektar futbolcuları ile özel maç yaptı. Ancak özel maça Şanlıurfalıların ilgin göstermeyince eski Milli Futbolcular boş tribünlere oynamak zorunda kaldı.
 
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’in daveti üzerine bugün Şanlıurfa’ya gelen milli takımın eski futbolcuları Rüştü Rençber, Tümer Metin, Okan Buruk, Mert Korkmaz, İlyas Kahraman, Tolunay Kafkas Şanlıurfaspor formasını giyerek  Şanlıurfaspor’un emektar oyuncuları ile maç yaptı. GAP Arena Stadı’nın ışıklandırma çalışmalarının tamamlanmasının ardından yapılan maçta Şanlıurfaspor Valisi Celalettin Güvenç de forma giyerken Milliler Şanlıurfa Emektarları 4-0 yendi. Maç öncesinde yeterli tanıtımın yapılmaması sebebiyle tribünler boş kaldı.
Özel maç için organizasyon ile bizzat ilgilenen Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç maç öncesi yaptığı açıklamada “bu maç çok farklı anlamlar taşıyor. Benim için mutlu bir gün. Uzun yıllar Urfaspor’a hizmet etmiş kıdemli arkadaşlarım var. Arkadaşlarımız 2 aydır antrenman yapıyorlardı. Bugün de milli takımımızın efsaneleri burada. ” dedi.
Milli Takımın eski futbolcularından Tümer Metin ise, “yaklaşık 4 -5 saattir buradayız. Geldiğimiz andan itibaren bizimle ilgilenen  sayın valimizin önderliğinde bütün şehir halkına çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49