Öne Çıkanlar sanlıurfa urfaahber tazıye kedı zam

Bu haber kez okundu.

“Şanlıurfaspor daha iyi yerlere gelecek..“
PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Cihat Arslan, takımın ilerleyen haftalarda daha iyi yerlere geleceğini söyledi.
Arslan, milli maç dolayısıyla lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini söyledi.
Sarı-yeşilli ekibin bu sezon aldığı sonuçlardan memnun olduğunu ifade eden Arslan, hem takımın hem de kendisinin hedefleri bulunduğunu belirtti.
Şanlıurfaspor'u Süper Lig'e taşıyabilmek için gayret ettiğini aktaran Arslan, şunları kaydetti:
''Şanlıurfaspor'un yıllardır özlemini çektiği Süper Lig hedefi var. Bunlar hemen olacak şeyler değil, biraz zaman ve yoğun çalışmayla ulaşılabilecek amaçlardır. Şanlıurfa için kalıcı bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Takımımız ilerleyen haftalarda daha iyi yerlere gelecek."
Ligde yaptığı 9 maçtan 5 galibiyet, 3 beraberlik ve bir mağlubiyet alan Şanlıurfaspor, topladığı 18 puanla puan cetvelinde 4'üncü sırada bulunuyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49