Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Şanlıurfaspor 2-1 Adanaspor
PTT 1. Ligin 1. haftasında Elazığ Atatürk stadında Şanlıurfaspor Adanaspor ile karşılaşıyor
PTT 1. Lig'de yarın başlayacak 2014-2015 sezonu Spor Toto Süper Lig gibi 4 Ocak 2015 tarihinde yapılacak 16. hafta maçlarıyla devre arası tatiline girecek. İkinci bölüm, 21 günlük aranın ardından, 25 Ocak 2015'te yapılacak 17. hafta maçlarıyla başlayacak ve normal sezon 24 Mayıs 2015'te tamamlanacak.Lig daha sonra oynanacak play-off maçlarıyla sona erecek.
STAT: Elazığ Atatürk stadı
HAKEMLER:  Suat Arslanboğa,  İlyas Emektar,  Barış Yüksektepe

SANLIURFASPOR: 35. Bora Körk, 43. Veli Kızılkaya, 4. Hüseyin Tok, 19. Onur Akbay, 6. Kubilay Sönmez, 5. Kenan Karışık, 10. Rodrıgo Alvaro Tello Valenzuela,23. Ekrem Hayyam Dağ, 8. Youssef Yeşilmen, 9. Abdulkadir Özgen, 63. Simon Terwase Zenke

ADANASPOR: 29. Atilla Koca, 55. Fahri Akyol, 28. Merthan Açıl, 63. Fevzi Özkan, 10. Tıago Queıroz Bezerra, 3. Selçuk Şahin, 11. Ergin Keleş, 5. Fatih Şen, 23. Mehmet Ozan Tahtaişleyen, 50. Joao Luiz Ramirez, 9. Murat Yılmaz
İLK YARI
DAK.1 Şanlıurfspor'un vuruşuyla başlıyor
Dak. 7: Şanlıurfaspor Youssef ile sol kanattan geliyor. Youssef yerde ve faul. Tello bekletmeden Youssef'in önüne yuvarlıyor orta şut karışımı bir vuruş ve gol
 Şanlıurfaspor 1 - 0 Adanaspor
DAK. 25: Şanlıurfaspor Ekrem ile sağ kanattan etkili geliyor. Ekrem'in pası Zenke'ye Zenke geri Ekrem'in önüne bırakıyor. Ekrem şutunu çıkarıyor top savunmaya çarpıp dışarı çıkıyor Şanlıurfaspor korner kullanacak.
DAK. 40: İlk yarının sonlarına doğru Adanaspor oyunun kontrolünü eline aldı. Adana Temsilcisi beraberlik için ataklarını sıklaştırdı.
DAK.45: Hakem Suat Aslanboğa tarafından karşılaşmanın sonuna en az 2 dakika ekleniyor...
Şanlıurfaspor 1 - 0 Adanaspor
 
İKİNCİ YARI
DAK.46: Karşılaşmanın ikinci yarısına Adanaspor başlıyor.
DAK. 46: Adanaspor'da oyuncu değişikliği çıkan oyuncu Fevzi Özkan giren oyuncu Sami Can. 
DAK. 51: Abdulkadir Özgen'in Sami Can'a yaptığı hareket faul hakem Özgen'e sarı kart gösteriyor. Maçın İlk sarı kartını Abdulkadir Özgen görüyor.
DAK.60: Bora uzun bir degaj kullanıyor Zenke savunmanın arkasına sarkıyor aşırtma bir vuruş ve gollll. Şanlıurfaspor Zenke ile farkı 2'ye çıkarıyor.
Şanlıurfaspor 2 - 0 Adanaspor  
DAK.65: Adanaspor'da 2 oyuncu değişikliği birden. Çıkan oyuncular Fatih Şen ve Murat Yılmaz, Giren oyuncular Olcay Turhan ve Mehmet Boztepe. 
DAK. 75: Şanlıurfaspor'da oyuncu değişikliği çıkan oyuncu Kenan giren oyuncu Gökhan Alsan.
DAK. 77: Şanlıurfaspor'da oyuncu değişikliği 2. golü atan Zenke oyundan çıkıyor. Serdar Özbayraktar oyunda. 
Dakika 81: Adanaspor sağ kanattan etkili geliyor. Orta Ergin Keleş dokunuyor ve gol Adanaspor farkı 1'e indiriyor.
Dakika 82: Şanlıurfaspor Tello ile ataga kalkıyor. Fahrinin yaptığı hareket faul Sarı kart fahri.
DAK.84: Şanlıurfaspor'da oyuncu değişikliği çıkan oyuncu Abdulkadir Özgen, Giren oyuncu Abdulkadir Özdemir. 
DAK. 88: Abdulkadir Özdemir'in yaptığı hareket faul. Sarı kart Özdemir'e.
DAK. 90: Şanlıurfaspor Serdar Özbayraktar ile sol kanattan geliyor. Serdar'ı Merthan düşürüyor ve Penaltı Merthan sarı kart görüyor. Tello topun gerisinde penaltıyı kullanacak Tello şut top dışarda Tello penaltıyı kaçırıyor.
kart görüyor.
DAK. 90+4: Maçın hakemi son düdüğü çalıyor Şanlıurfaspor 3 puanı alıyor.
Şanlıurfaspor 2 - 1 Adanaspor 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49