Öne Çıkanlar urfahaber buyuksehır trafık kazası sanlıurfa urfaahber

Bu haber kez okundu.

Önce kuruttu sonra özür diledi.
Şanlıurfaspor Elazığ maç sonrası basın mensuplarıyla bir araya geldi. basın toplantısında Gençlik Hizmetleri  ve spor il müdürü Ertuğrul Yıldız damga vurdu. Yıldız, "Sorumluluk bize ait ben personelimin arkasındayım istemeden de olsa çim kurudu ben Şanlıurfa halkından özür diliyorum"dedi.
Şanlıurfaspor Gap Arena stat çimlerin kuruması nedeniyle Elazığ'ta oynadığı Adanaspor maçından gelip gelmesi Şanlıurfa yönetimin ve Şanlıurfa taraftarlarını sevindirdi. Şanlıurfaspor yönetimi bugün El Ruha otelinde STK temsilcileri ASFK yönetimi ve basınla bir araya geldi.
Toplandıda konuşan Şanlıurfaspor As Başkanı Nabi Kırmızı, ise “ Elazığ'ta güzel bir galibiyet aldık yeni bir kadro ile yolumuza devam edeceğiz. Gün içersinde bir veya iki futbolcu takviyesi yapabiliriz. Bunun çalışmaları hala devam ediyor. Bu futbolcular olmasa da bizim takımımızda eksik olduğunu düşünmüyorum. Defans hattı ve ileri hatta bazı çalışmalarımız var katkı sağlayacak iki arkadaşımız gelirse eğer takıma katkı sağlayacaktır. Gelmezse de önemli bir eksiğimiz olmayacaktır. İyi top oynayan bir takım kurmuş bulunmaktayız"dedi
Toplantıda konuşan Gençlik Hizmetleri  ve spor il müdürü Ertuğrul Yıldız, çimlerin yanmasının geç bildirilmesinden dolayı Tesis Şube Müdürünü görevden aldıklarını ve bu üzücü olayın yaşanmasından dolayı Şanlıurfalılar ve spor camiasından özür dilediğini söyledi.
Yıldız, Şanlıurfa’da GAP Arena stadyumundaki çimlerin yanmasının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı tarafından olayın araştırılması için iki müfettiş görevlendirildi. Çimlerin yanmasın geç bildirdiği gerekçesiyle Tesis Şube Müdürü Ömer Tello’nun görevden aldığını ifade eden Yıldız. GAP Arena stadyumunun çimleri hiç beklemediğimiz bir şekilde 10 günlük bir süre içerisinde özellikle Ramazan Bayramından hemen sonra her türlü bakımı yapmamıza rağmen inanılmaz bir biçimde kurumuştur. Ben bu olaydan dolayı hem Şanlıurfalılardan ve Şanlıurfaspor yönetiminden özür diliyorum. Böyle bir olayın olmasını hiçbir il müdürü istemez. Arkadaşlarımız uygulama noktasında gereken bakımı yaptılar nedenini biz hala bulamıyoruz. Genel müdürlüğümüzden bu noktada yetkililer gelerek numune aldılar zirai karantinaya şu anda numuneler verilmiştir. Numunelerden çıkacak sonuç ile ilgili şu ana kadar herhangi bir veri yoktur. Bakanlık tarafından iki müfettiş görevlendirildi. Buraya gelen müfettişler bunun sebebini araştırmaya devam ediyorlar. Böyle bir olaya sebebiyet verdiğimiz için gerçekten çok üzgünüm. Çimlerin bakımı konusunda personelin yaptığı bakımlar için personelimin sonuna kadar arkasındayım. Burada bir hata var bu hatanın ne olduğu ortaya çıkacaktır. Benim izinde olduğum bir dönemde bu olay gerçekleşmiştir. Spor kamuoyunda bu konuda özür diliyorum. Çarşamba günü çimin ihalesi yapılacaktır. Orduspor maçına çimimizi hazır hale getirmeye çalışacağız. Tesisler Şube Müdürümüzü görevden aldık. Bunu alma gerekçemiz tesislerde yaşanan sıkıntılarla alakalı değildi. Bu arkadaşı görevden alma sebebimiz böyle bir sıkıntının bana aksettirilmemiş olmasından bana bilgi verilmemiş olmasından dolayı görevden alınmıştır. 200 ile 300 bin lira arasında bize yeni çimin maliyeti olacaktır.dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49