Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Küme Düşme Tehlikemiz Yok
Şanlıurfaspor kendi evinde ağırladı TKİ Tavşanlı Linyitspor ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından açıklama yapan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Raşit Çetiner,
 
Çetiner “bugün kazanmak istiyorduk. Seyircimize güzel şeyler yaşatmak istiyorduk. Çok istememize rağmen rakip kalede çok oynamamıza rağmen gol atamadık. Futbolcularımız son derece iyi ve disiplinli oynadılar. Genelde top bizde kaldı. Son hareketleri yapamayınca gol atamadık. Her geçen gün iyiye gidiyoruz. 4 oyuncumuzun takımın içerisinde olmaması kötü oldu.
 
Seyircimizin göstermiş olduğu tepkiye gelince, sporda takımların seyircileri kendilerine sahip çıkanlardır. Seyircimiz, takımın yanında olsunlar, onlara destek versinler. Sevgi göstersinler. Sahadaki yorgun insanlara baskı kurmasınlar. Şanlıurfaspor taraftarı sporcuların yanında olsunlar. Hep beraber olursak başaramayacağımız iş yok.
Küme düşme tehlikesinden bahsedemeyiz. Daha önümüzde 7 maç var. Bu takımın kalitesi oralara layık değil. Takımın performansında ciddi bir gelişme var. Sercan’ın küfür etmediğini söyledi.
 
İbrahimYavuz, kazanmak zorunda olduğumuz bir karşılaşmaydı. Karşımızda puan almaya gelen bir takım vardı. Bu tür maçlarda oynamak zordur. Disiplinli olmak zorundaydık. Maçın ikinci yarısında çok iyi oynadık golü bulabilirdik. Ama olmadı. Önümüzde kritik maçlar var Şanlıurfaspor’u layık olduğu yerlere götürmek zorundayız.
 
 
TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR CEPHESİ
 
TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik direktörü Ümit Erol Tok ise yaptığı açıklamada” kazanmak için geldiklerini ancak sonucun istedikleri gibi gitmediğini söyledi. Tok,
 Arkadaşlar kazanmak için inanılmaz mücadele ettiler. Puan almak için gelmiştik. Galip gelmek için çok iyi olacaktık. Ama olmadı. Bundan sonra çok daha iyi bir takım olacağız”.
 
Hakan Çevik,” zor bir deplasmana geldiğimizin farkındaydık. Düşme potasında olduğumuz için alacağımız her bir puan bizim için çok önemliydi.
 
Metin Erol, Son haftalarda iyi futbol oynuyoruz bunun da mükâfatını alıyoruz. Ama burada istediğimiz gibi olmadı. 3 puan almayı istedik. Ama olmadı. İnşallah bundan sonra 3 puanlar alırız. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49