Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Karaköprü'ye müjde
Bölgesel Amatör Lig 2. Grupta Karaköprü Belediyespor ’un 2. Hafta 1920 Maraşspor ile geçen hafta deplasmanda oynadığı ve 2-1 kazandığı maçın ardından Karaköprü ekibinin cezalı oyuncuyu kadroya alarak kural hatası yaptığı ve hükmen mağlup olduğu ile haberler basında yer almıştı. Türkiye Futbol Federasyonu Amatör Futbol Disiplin Kurulu’nun 10.10.2016 tarihli 8 sayılı toplantısında aldığı karara göre Karaköprü Belediyespor’un 1920 Maraşspor müsabakasında, disiplin suçu oluşmadığından ceza tayinine yer olmadığı açıklandı. Bu karara göre Karaköprü Belediyespor BAL Ligi 2. Grupta 3 maçta 2 galibiyet 1 mağlubiyet ile 6 puan ve averajla liderliğini sürdürüyor.
Konu ile ilgili açıklama yapan Karaköprü Belediyespor Başkanı Mehmet Kudat, TFF’nin verdiği kararın yerinde olduğunu ifade ederek, “Maraş’ta 90 dakika mücadele ederek, alnımızın teriyle üç puan kazandık. Amatör Futbol Disiplin Kurulu’nun bu yönde bir açıklaması oldu. İnşallah önümüzdeki maçları da kazanarak ligi zirvede bitirmek istiyoruz” diye konuştu.
Karaköprü Belediyespor, BAL Ligi 2. Grupta önümüzdeki haftayı BAY geçirirken, diğer hafta Adıyaman 1954 Spor ’un konuğu olacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49