Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Başkan Kuş Sancaktepe -Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

İlk Teknik Direktörlük Deneyimi
Galatasaray ve sonrasında gittiği İngiltere'de çok parlak bir futbolculuk kariyeri yaşayan Tugay Kerimoğlu, PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un teknik direktörü olarak ilk basın toplantısını yaptı.
İLK TEKNİK DİREKTÖRLÜK DENEYİMİ
Daha önce Galatasaray’da teknik direktör yardımcılığı yapan Tugay Kerimoğlu’nun İlk teknik direktörlük tecrübesi Şanlıurfaspor’da olacak.
“HEDEFİM ŞANLIURFASPOR’U PLAY OF’A ÇIKARMAK”
Tugay Kerimoğlu, hedefinin Şanlıurfaspor’u Play of’a çıkartmak olduğunu söyledi. Şanlıurfaspor’da çok kaliteli oyuncuların olduğunu aktaran Tugay Kerimoğlu, bugün idmanını izlediği takımına güvendiğini dile getirdi.
"EKİBİMLE GELDİM"
Şanlıurfaspor’a ekibiyle geldiğini vurgulayan Tugay Kerimoğlu “Ben Şanlıurfaspor’a yanlızca Tugay Kerimoğlu olarak gelmedim. Ekibimle geldim. Menajerim, analizcim kısacası ekibimle geldim “dedi.
FARKLI BİR TEKNİK DİREKTÖRLÜK ANLAYIŞI ORTAYA KOYACAK
Şanlıurfaspor’un teknik direktörlüğünü farklı bir bakış ve anlayışla yürüteceğini dile getiren Tugay Kerimoğlu, takımın çok kaliteli futbolcularının olduğunu aktardı. El Ruha Otel’de Şanlıurfaspor Kulübünün yöneticileriyle birlikte yaptığı basın toplantısında Şanlıurfaspor’u uzun süredir takip ettiğini dile getiren Tugay Kerimoğlu, mevcut hocalara saygısızlık olmaması için Kayseri Erciyes maçında takımın başında olmayacağını Pazartesinden itibaren resmen görevine başlayacağını ifade etti.
URFASPOR’A GELMESİ İNGİLİZ BASININDA DA GENİŞ YER BULDU
Bu arada 1999-2001 yılları arasında Celtic’in ezeli rakibi Glasgow Rangers’ta oynayan Tugay Kerimoğlu’nun Şanlıurfaspor teknik direktörü olması İngiliz basınında da geniş yer buldu. Aralıksız 8 yıl Blackburn Rovers’a forması da giyen Tugay Kerimoğlu’nun Şanlıurfaspor’a gelişi büyük başarılar kazandığı İskoçya basınında da yer aldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49