Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor baskan

Bu haber kez okundu.

Hedef 3 puan
Şanlıurfaspor hafta sonu karşı karşıya geleceği 1461 Trabzon’u yakın takibe aldı

Antrenmanlarını sürdüren sarı yeşillilerde Teknik Direktör Hüseyin Dağ, Antrenman boyunca futbolcularına uyarılarda bulundu.

Hüseyin Dağ nezaretinde yaklaşık 2 saat süren antrenmanda futbolcular, düz koşunun ardından jenarasyon ve yarı alanda çift kale maç yaptıktan sonra, kenarlardan yapılan ortalarla kalecilerin koruduğu kaleye gol çalışması yaptı.

Şanlıurfaspor teknik Direktörü Hüseyin Dağ’ın sık sık oyunu durdurup uyarılarda bulunduğu gözlenirken, özellikle Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında yenilen golün basit bir gol olduğunu ve bu hatayı bir daha tekrarlanmamasını istedi.

Antrenmanın sonunda Gazetecilere açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Dağ, bu hafta sonu Şanlıurfaspor açısında çok önemli bir maça çıkacaklarını fakat hedeflerinin mutlak 3 puan olduğunu kaydetti.

Dağ, “Gaziantep maçında planlarımızın dışında bir mağlubiyet aldık, bu hafta kesinlikle bu puan kaybını telafi etmemiz lazım, oyuncularımızı bu şekilde maça hazırlıyoruz, Pazar günü karşılaşacağımız 1461 Trabzon maçından 3 puanla dönerek, taraftarımızı sevindirmek istiyoruz” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49