Öne Çıkanlar sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı Balıklıgölde bir gökbilim gecesi Sancaktepe -Şanlıurfaspor Başkan Kuş

Bu haber kez okundu.

Baskette yüzler güldü
 Şanlıurfaspor basketbol takımı deplasmanda Elazığspor’u farklı yendi

Elazığ Yakup Kılıç spor salonunda oynanan karşılaşmada Şanlıurfaspor rakibini 94-43 mağlup etmeyi başardı

Sarı yeşilli ekibin baştan sona üstün oynadığı karşılaşmanın ilk periyodu 20-10 Şanlıurfaspor’un üstünlüğü ile sona erdi. İkinci periyodda da rakibine bariz üstünlük sağlayan Şanlıurfaspor periyodu  ve devreyi 45-21 önde kapattı. Üçüncü periyoda çok rahat çıkan ve skor üstünlüğünü elinde bulunduran sarı yeşilli ekip, 3.periyodu 67-32 önde kapattı. Son periyodda daha çok genç oyunculara yer veren Şanlıurfaspor antrenörü Atilla Keskin’in öğrencileri karşılaşmayı 94-43 kazanarak grupta büyük bir avantaj sağladı.

Muğla Ormanspor mağlubiyetinin ardından Elazığspor’u farklı yenerek grupta çok iddialı duruma gelen sarı yeşilli ekibin Antrenörü Atilla Keskin, takımlarının bu hafta eksiklere rağmen çok iyi oynadığını ve farklı galip geldiğini belirterek “Oyuncularımı sergiledikleri oyundan dolayı kutluyorum, çok iyi mücadele ettiler ve sahadan çok farklı bir skorla galip geldik, şimdi bu maçı unutup Karabükspor maçına odaklanacağız, inşallah bundan sonra fire vermeden seri galibiyetler alarak üst tura çıkmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Şanlıurfaspor basketbol takımı menajeri İbrahim Aybar ise, çok önemli bir maçtan galip ayrılarak Şanlıurfa’ya döneceklerini belirtirken, “Bu galibiyeti takımımıza büyük emekleri geçen Başkanımız Fethi Şimşek’e, başkan vekilimiz Uğur Büyükhatpoğlu’na, yöneticilerimiz Aziz Çayırcıoğlu’na, İsmail Bağıban’a ve tüm yönetim kurulu üyelerimize armağan ediyoruz, onların gerçekten çok büyük emekleri var” dedi.

Aybar, Şanlırfaspor basketbol takımının şimdiki hedefinin Karabük maçı olduğunu vurgularken, “25 Şubat Salı günü kendi sahamızda Karabükspor ile karşılaşacağız, bu maçta bizim için çok önemli bir maç, bizim hedefimiz bu maçıda kazanarak grupta ilk dörde girmek ve bir üst tura çıkmak, bu yolda hedefimizden sapmayacağız, Şanlıurfalılara  2.lig sevincini yaşatmak istiyoruz” dedi.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49