Şanlıurfaspor takımı 25 ağustos’ta Şanlıurfa’da toplanacak ve Adanaspor maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde başlayacak.3 tane hazırlık kampından sonra ilk defa takım olarak şanlıurfa’da toplanacak olan takım da tek sıkıntı Şanlıurfa’da havaların sıcak olması futbolcuları bir hayli etkileyecektir.
Cihat Arslan hoca nezaretin de Pazartesi günü saat 19:00 ilk antraman ile Adanaspor maçına başlayacak olan takımda şuan sakatlığı bulunan futbolcu yok takımda moraller yerinde Bursaspor maçında alınan galibiyet yönetim kurulu ve taraftarları bir hayli mutlu etmiş oldu.Cuma gününe kadar kendi tesislerinde günde çift idman ile hazırlanacak olan takım daha sonra Elazığ’a hareket edecek.
Şanlıurfaspor taraftarları Elazığ’a çıkartma yapacak 2 dernek ve 2 taraftar grubu olan Şanlıurfa da çalışmalara başlamış durumda taraftarlar dernek başkanları taraftarların geçen haftadan bu yana Elazığ şehri maç için açıklanınca yoğun bir taraftar kitlesi bize müracaat ettiler bizlerde dernek başkanlarını olarak takımı Elazığ’da yalnız bırakmak istemediğimiz için gerekli girişimlerde bulunduk,biz taraftar olarak her zaman takımın arkasında olacağız ve desteğimizi esirgemeyeceğiz.
Taraftarlar Forvet konusunda Yönetimin son derece titiz bir çalışma yaparak kaliteli ve iyi bir forvet oyuncusu Şanlıurfaspor ’a kazandırması lazım takımın çok iyi olduğunu ve tek eksiğin şuana kadar forvet kısmında görüyoruz burada yapılacak iyi transferle takımın daha iyi olacağını düşünüyoruz.Bizler taraftar olarak başkanımıza ve yönetim kuruluna tam anlamı ile sonuna kadar güveniyoruz.
Bu hafta içerisinde taraftarı mutlu edecek başka bir gelişmede Şanlıurfaspor Store’nin açılacak olması takımın orijinal tüm ürünlerini buradan alabileceklerini söyleyen yöneticilerimiz , bizler yönetim olarak eliminden geleni sonuna kadar yapıyoruz taraftara da düşen görev kombine kart ve orijinal ürünlere yoğun ilgi duymalarını bekliyoruz.Malum Şanlıurfaspor’a şuana kadar maddi anlamda bir destek yok, bu anlamda bizlerde taraftarın storeden alacağı ürünler ile bizleri destekleyeceklerine inanıyoruz.
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek dileğiyle

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49