Haliliye Belediye Başkanı Sayın Fevzi Demirkol, Belediye kurulduktan sonra gençlerin gelişimi için Şanlıurfa da bir ilk olan salon sporların gelişimini sağlamaktı . Haliliye Belediyesi spor birimi ile yapılan toplantı sonrası 6 branş ile Salon sporlarına başlama kararı alındı ve Voleybol, Basketbol, Masa Tenisi, Atletizm, kick boks ve Halk oyunları branşsı ile başladı. Tüm branşlar da ilk senesinde başarılı bir sezon geçirdi.
Voleybol da bölgesel amatör ligde 2015 şubat ayında başlayan takımımız öncelikle Şanlıurfa ilinde 4 takımın katılımı ile 4’lü turnuva da grubunu lider olarak bitirerek Play – Off maçları oynamak için içerisinde Malatya, Gaziantep, Diyarbakır ve Haliliye Belediye spor Voleybol takımlarının katılımı ile Adıyaman da oynanan maçlar sonrası grubu birinci bitirerek 3.lige çıkarak başarılı bir sezon geçirmiş oldu.
2015-2016 3 lig müsabakalarına 6 grup oluşuyor Haliliye Belediye spor Erkek Voleybol takımımız  5.grup’da 9 takımın ile mücadele ediyor, özverili şekilde başarılı maçlar çıkarıyor ve bitime 2 hafta kala Play- Off oynamaya hak kazandı.Play Off müsabakalarına 15-17 Mart tarihlerinde Malatya da oynanacak maçlar da D grubunda mücadele edecek, burada ilk 2 sırada yer alır isek  Ankara da oynanacak olan Play-Off üst grubunda mücadele edeceğiz.
Ankara da  A grup da 4 takım ve B grubun da 4 takımın katılacağı grup müsabakaları katılacağı bu müsabakalar sonrası her grubun ilk 2 takımı bir sonraki sezon 2 ligde mücadele edecek, Şimdiden Haliliye Belediye spor erkek Basketbol takımına başarılar diliyorum.
Toplamda 667 sporcu var, yaz okulların da ise 300 civarında sporcu ile 967 sporcuya yıl içerisinde hizmet veriyor.Bu sporcular içerisinde Voleybol da 1 milli sporcu ve kick Boks da 2 milli futbolcu yetiştirerek milli takıma da sporcu kazandırdı.
Gençlere bu güzel imkanları sağlayan Haliliye Belediye Başkanı Sayın Fevzi Demirkol’a teşekkürlerimizi iletiyoruz. İlker’ in Belediyesi sloganı ile yola başlayan Haliliye Belediyesini kutluyorum.    
Bir sonraki köşe yazımda görüşmek üzere…. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49