Öne Çıkanlar urfa erın Başkan Beyazgül kamu urfahaber

Bu haber kez okundu.

Vali Şıldak, başkanlığında deprem toplantısı gerçekleşti
Kahramanmaraş’ta yaşanan feci deprem Şanlıurfa başta olmak üzere birçok kenti vurdu. Vali Hasan Şıldak deprem sonrası yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirme toplantısı yaptı.
Hasan Şıldak, deprem felaketinde yaraların ne kadarın sarıldığı ile ilgili değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, AFAD ve ilgili kamu kurumları katıldı.
Toplantıda, son dönemde yaşanan depremin yol açtığı zararlar ve alınan önlemler ve yapılan çalışmalar detaylı bir şekilde ele alındı.
Depremde zarar gören Şanlıurfalıların ihtiyaçlarının giderilmesi ağır hasarlı binaların yıkım çalışmalarının ele alındı. İlgili kurum temsilcileri, afetlerin etkilerini azaltmak amacıyla yürütülen çalışmaları ve acil durum planlarını sunarak bilgi paylaşımında bulundular.
Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamada;
“Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve ilgili kurumların katılımıyla Vali hasan sildak başkanlığında deprem sonrası yürütülen çalışmalarla ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49