Size basit bir soru;
 
‘bir koltukta kaç karpuz taşınır?’
 
‘Bir bilemedin iki karpuz taşınır!’ diyeniniz çoğunlukta.
 
Ama ben bugün sizlere bir koltukta birden fazla karpuzu hem de yere düşürmeden, kırmadan taşıyan birisinden bahsetmek istiyorum.
 
Vedat MELİK.
 
Başarılı bir siyasetçi.
 
Dürüst bir iş adamı.
 
Çalışkan ve üretken bir çiftçi.
 
Ve de en önemlisi örnek bir aile reisi.
 
İşte size bir koltukta dört karpuzu yere düşürmeden, kırmadan başarı ile taşıyabilen birisi. Sözün ve özü itibari ile Adam gibi adam birisidir, Vedat Melik.
 
Çalışmaktan, koşmaktan, mücadele vermekten bıkmayan bir yapıya sahiptir.
 
Urfa sevdalısıdır. Bulunduğu her platformda Urfa ve Urfa sorunlarını gündemde tutmak ile birlikte sorunların çözümü noktasında projeleri de peşi sıra dile getiren bir yapıya sahiptir.
 
22. dönem CHP’den Urfa Milletvekili olarak TBMM’de bulundu.
 
Meclis kürsüsünden 5 yıl içerisinde bugün Mecliste bulunan dün ve bugünün 12 milletvekilinden çok daha fazla söz alıp, Urfa’yı ve Urfa’nın, Urfa’lının meselelerini hep gündemde tuttu.
 
‘Elif’ gibidir. Bükülmez, eğilmez.
 
Saygındır. Saygılıdır. Yüreği Türkiye ve Urfa sevdası ile dopdolu olan bir yapıya sahiptir.
 
Evet, bizden, sizlerden birisi olan Vedat Melik, 3 dönem sonrasında yeniden Urfa’da siyaset sahnesine çıkmak adına ‘Bismillah’ dedi ve CHP’den Urfa’dan aday olmak üzere müracaatta bulundu.
 
Öncelikle ‘Hayırlı olsun’ dileklerimi iletiyorum. Temennim Vedat Melik’in başarılı olması ve Urfa’dan bileğinin hakkı ile kazanarak Meclise gitmesidir.
 
Vedat Melik, 22’nci dönemde olduğu üzere bu dönemde de yine Urfa halkının desteği ile bunu başarabilecek güce sahip. Melik’in en büyük gücü, aşireti, ailesi onu seven, sayan, her zaman yanında olan Urfa halkı olduğunu asla unutmayalım.
 
Vedat Melik’in Urfa siyasetine uzun bir aradan sonra yeniden ‘merhaba’ deyip dönmesi siyaset arenasına bir sinerji getirmek ile birlikte Urfa halkı arasında sevinç oluşturmuştur. Melik’in ‘CHP’den yine ve yeniden varım’ demesi, Urfa’nın en önemli üç merkez ilesi olan Haliliye, Eyyübiye ve Karaköprü başta olmak üzere 13 ilçesinde de memnunluk yaratmıştır. Urfa halkı, Vedat Melik’in siyasete yeniden dönüşünü, ‘Meclisteki sesimize kavuşacak olmaktan dolayı mutluyuz’ diye yorumlarlarken, Vedat Melik ise ‘ben her zaman halkımın ve Urfa’mın yanında yer aldım. Bundan sonra da böyle devam edecektir. Urfa halkı benim her şeyim. Onlara ne kadar teşekkür etsem azdır. Çünkü onların desteği ile Meclise gittim. İnşallah 1 Kasım’da da yine onların destekleri ile yeniden Meclise giderim’ diyerek sıcak ve içten desteklerinden dolayı teşekkür etti.
 
Ne yalan söyleyeyim, Vedat Melik’in zaten hep aramızdaydı. Yanımızdaydı. Ama TBMM’de Urfa özellikle sorunları sıkıntılarının dile getirilmesi noktasında hem sahipsiz hem de sessiz idi. Bu yerin yeniden hem de Vedat Melik tarafından doldurulacak olması bende de heyecan ve umut oluşturdu. Temennim, Melik’in CHP’nin Urfa milletvekili sıralamasında birinci sırada yer alması ve halkın oyları ile TBMM’ne bu yeni dönemde de gitmesidir. Melik, bunu bir kez daha halkının ve sevenlerinin desteği ile başaracaktır. Buna tüm kalbim ile inanıyorum.
 
Peki, ya sizler?
 
Yeniden görüşmek dileği ile. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49