Öne Çıkanlar urfa erın Başkan Beyazgül kamu urfahaber

Bu haber kez okundu.

Yıldırım Ailesinin Mutlu Günü

Bir Otel’de gerçekleşen düğün törenine, Şanlıurfa siyasetinden farklı simalar, bürokratlar, iş adamları ve yaklaşık bin davetli katıldı. Katılanlar arasında, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa çalışan gazeteciler dernek başkanı Tahir Gülebak, İş adamı Erdal Ulubey, Esra Akınlar Aşiret liderleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Yıldırım ailesinin nikah törenine geçildi.Nikahı Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol kıydı.Nikah şahitliğini ise İş adamı Erdal Ulubeyve Esra Akınlar yaptılar. Genç çiftlerin kirveliğini ise Ağan Çakmak yaptı. Kıyılan nikah sonra pastanın kesilmesiyle yerini davullu zurnalı eğlenceye bırakan düğünde dans eden Gökhan ve Adile çiftine dolar ve Türk Lirası yağmaya başladı. Davetliler tarafından getirilen 1'lik Banknot dolarlar ve 10'luk ve 50'lik Türk Lirası banknotlar dakikalarca çiftin üzerine atıldı. Urfalı ünlü sanatçı Şahin Halhallı'nın seslendirdiği yöresel türkülerle eğlenen misafirler bu düğünde stres atma imkanı buldu.

Geceye Ceylan damga vurdu?

Ceylan Şanlıurfalıları bu düğünde adeta coşturdu. Sahneye çıkan Sanatçı Ceylan davetlileri 3 saat boyunca oturtmadı. Birbirinden güzel şarkılar ve türküler seslendiren Ceylan salondakilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Geline kilolarca altın takıldı

Gökhan Yıldırım ile hayatını birleştiren Adile Yıldırım'a altın takma yarışına giren davetliler uzun kuyruklar oluşturdu. Üzerine takılan takıları taşıyamayan Gelin Adile Yıldırım'a hediye edilen altınları çantalara konuldu. Ağırlığınca altının hediye edildiği gecede davetliler çok değerli altınlar çifte hediye etti.

Gece yarısına kadar devam eden görkemli düğünde hatıra fotoğraflarının çekimiyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ganime demirok 3 yıl önce

Yıllar önce Bursa'da tanıdığım ve çok iyiliğini gördüğüm sayın Bekir Yıldırım'ı tebrik ediyorum. Telini kaybettim bu mesajımı görüp bekir beyi tanıyan varsa kendisine ulasmami sağlarsa çok sevinirimm. Kendisine söylemeniz de yeter. Adımdan bulur beni. 3 senedir hiç haber alamadım çok merak ediyorum

banner24

banner49