Öne Çıkanlar sanlıurfa Aksoy Yeşilaydan Sanata Evet Zararlı Alışkanlıklara Hayır Paneli Urfalı Anthony Quinn Geçimini Tespih Satarak Karşılıyor tahlıey

Bu haber kez okundu.

Vatandaşlar Balıklıgol'e Akın Etti

Şanlıurfa'da mevsim normallerinin üstünde seyreden sıcaklığı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, Hz. ibrahim'in doğduğu ve ateşe atıldığı mekanları ziyaret ederek stres atıyor. Vatandaşlar, kutsal saydıkları göldeki balıklara yem atarken, çocuklar ise göl kenarından balıkları hayranlıkla izledi. Berat kandili ve Cuma namazında Dergah camisinde içeride yer kalmadığından Vatandaşlar cami avlusuna kilimler serilerek namazını kıldı.

Şanlıurfa'da merkez ve çevre köylerinde gelen vatandaşlar hem kutsal Dergah camisinde namazını kılıyor. Hemde Ailece Halilürrahman ve Aynzeliha gölündeki balıklara yem atıp, tarihi alanda gezerek güzel havanın keyfini çıkarmaya çalıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49