Öne Çıkanlar 1 Mayısı işçilerle kutladı Alın teri ve emek en yüce değerdir Savaştan Kaçtı Şanlıurfada Ressam Oldu 3 Yaralı Şanlıurfada pamuk toprakla buluştu

Bu haber kez okundu.

Urfalı Bürokrat kampanya başlattı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, yaptığı açıklamada, ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere katkı sağlamak için kampanya başlattıklarını söyledi.

Gençlerin de bu kampanyaya desteğinin olduğunu ifade eden Şiran şunları kaydetti:

"Vatandaşlar alışveriş yaparken, anlaşma sağlamış olduğumuz marketlerde bulunan standımıza bir ürün koyarsa projeye katkı sağlamış olacak. Eğer kasada hesap verirken kalan bozuk paralarını da kumbaraya atarsa ramazan ayında hazırlayacağımız gıda paketine katkısı olacak.

Hazırlayacağımız pakette eksik olursa kumbaralarımızdan çıkan parayla tamamlayacağız ve ramazan ayında ihtiyacı olan ailelere bir nebze de olsa katkımız olacak. Bu projeyi gençlik merkezleri arasında ilk biz yapıyoruz. İnşallah ramazan ayında ihtiyacı olanlara bir desteğimiz olur."

Alışveriş yapanların para üstlerini de kasalarda bulunan kumbaralara atabileceklerini, kumbarada biriken paralarla da alınacak malzemelerin ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacağını da aktaran Şiran, şu ana kadar 7 marketle anlaşma yaptıklarını ve görüşmelerinin devam ettiğini söyledi.

Şiran, kampanyanın başlangıcı dolayısıyla sembolik olarak kumbaraya ilk yardım parasını da kendisi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49